Українська співачка Lama вперше назвала причину свого зникнення з шоу-бізнесу на цілих 10 років: неочікувано

Зірка українського шоу-бізнесу співачка Lama цілих 10 років не зʼявлялася на сцені і не тішила прихильників новими піснями. Дівчина розповіла, що стало причиною довготривалої перерви.

Зовсім нещодавно Наталія Дзеньків (справжнє імʼя співачки Lama) анонсувала свою нову пісню “Міг друг”. Прихильники були вражені, оскільки дівчина на цілих 10 років покинула український шоу-бізнес і про неї зовсім нічого не було чути в Мережі. Редакція сайту Добрі новини зʼясувала, в чому справа.

Наталія подарувала не один хіт, який по-справжньому полонив серця українців – “Знаєш, як болить”, “Мені так треба”, “Тримай” та багато інших пісень стали справжньою візитною карткою співачки та зціленням для її прихильників. Вона була на піку, але так сталося, що співачка не могла витримати шаленого ритму українського шоу-бізнесу, тому вирішила просто піти з нього на деякий час.

“Я не могла ужитися. Я розуміла, що є речі, які я не хотіла робити. Дуже багато було дискомфорту, не було гармонії. Мені хотілося писати пісні лише тоді, коли я цього хочу, а не тоді, коли треба”, – розповідає артистка.

Lama розповіла, чому зникла з медіа на цілих 10 років
Lama розповіла, чому зникла з медіа на цілих 10 років

В медіа, на жаль, не дуже працює така тактика ­– писати лише тоді, коли хочеш сам. Крім цього, в 2012 році співачка втратила батька і їй було дуже складно впоратися зі своїми емоціями, тому про виступи на сцені не могло бути й мови. Зірка сильно нервувала, в неї почалися проблеми зі здоровʼям і це поставило жирну крапку в її творчості на тоді ще невизначений час.

“Це була моя окрема планета. Часто було так, що я зривала зйомки кліпів, не могла нормально спати перед концертами, було дуже некомфортно у цьому всьому. Часто було таке, що я виходила на сцену спавши лише 2 чи 3 години”, – зізнається співачка.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини