На фоні чуток про возз’єднання з Дмитром Коляденком Ірині Білик вшосте освідчилися перед усіма на концерті

Ірина Білик завжди була популярною нареченою шоу-бізнесу та мала сотні прихильників, які ладні для неї на все. Нещодавно зірку вшосте покликали заміж. Як відреагувала співачка?

Життя зірок завжди насичене несподіванками та романтикою, і Ірина Білик не стала виключенням. Останнім часом в мережі була інформація про те, що поп-діву знову зігрів своїм коханням її колишній, Дмитро Коляденко. Подейкували, що знаменитості возз’єдналися та ледь не почали жити разом, як родина.

Ірина Білик та Дмитро Коляденко

Втім, не зірковий хореограф, а інший небайдужий прихильник співачки вирішив зробити серйозний крок і вийшов на сцену великим букетом троянд та обручкою прямо під час концерту знаменитості. Його слова про кохання, вірність і щастя зазвучали, як пропозиція до шлюбу. Під завороженими поглядами публіки, він став питання – чи погодитися Ірина Білик стати його дружиною?

Перед усією публікою артистка опинилася у ситуації, коли стояла розгубленою та не знала, як відповісти на несподівані заручини. Втім, зібравшись з духом селебріті заявила, таке рішення потребує серйозних обдумувань, але разом із тим визнала, що відмовити потенційному нареченому буде неправильно. Втім, її рішення щодо шлюбу залишилося в таємниці.

Ірину Білик вшосте покликали заміж: хто наречений поп-діви

Нагадаємо, що Ірина Білик, вже була у шлюбі не один раз — ця талановита виконавиця ходила під вінець три рази, а з двома обранцями жила “не розписана”, тобто у цивільному шлюбі. Зірка має двох чудових дітей від різних шлюбів. Останнім її коханим був дизайнер Аслан Ахмадов. Втім, знаменитості навіть попри появу спільної дитини не змогли бути разом. Згодом співачка взагалі ополчилася на колишнього через його поведінку та ставлення до війни в Україні. Чи спілкується екс-подружжя зараз — не відомо.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини