“Несуть негативний характер”: Катя Полтавська зізналася, що думає про зовнішність колишніх дружин Остапчука

Минуле Володимира Остапчука не дає спокою користувачам в Мережі, саме дому найбільш допитливі з них намагаються зʼясувати, як Катерина Полтавська ставиться до екс-дружин ведучого.

23-річна Катерина Полтавська вже тривалий час будує стосунки з 39-річним Володимиром Остапчуком. Ні для кого не секрет, що в чоловіка до Катерини було два невдалих шлюби, про які він намагається зараз не згадувати, але молода обраниця з легкістю говорить про колишніх свого коханого. Редакція сайту Добрі новини зʼясувала, що думає Катерина про зовнішність Олени Войченко та Христини Горняк.

У своїх соціальних Мережах Полтавська часто спілкується з прихильниками у форматі “запитання-відповідь”, тому користувачі Мережі можуть спіймати правильний момент і запитати блогерку про те, що їх турбує або дуже цікавить. 15 листопада Катерина повідомила, що відповість лише на 5 найцікавіших запитань і одним з таких було запитання про зовнішність колишніх Володимира Остапчука.

Хтось поцікавився, чи вважає Катерина красивими Христину Горняк та Олену Войченко, на що Полтавська відповіла, що зазвичай не дає відповіді на такі провокативні та різкі допити в її бік, але цього разу вирішила не мовчати.

Полтавська розповіла, чи вважає колишніх Остапчука красивими
Полтавська розповіла, чи вважає колишніх Остапчука красивими

На думку Катерини, в її коханого дуже хороший смак на жінок, тому його колишніх вона вважає красими. Також дівчина додала, що подіьні запитання, які “стосуються минулого Вови на 99% несуть провокативний характер”, але що стосується зовнішності його колишніх – все досить обʼєктивно та прозоро – вони справжні красуні.

Цікаво те, що Катерина одна з таких дівчат, які не поливають брудом колишніх свого коханого лише через те, що вони погано розлучилися або в їхній парі були сварки. Дівчина зберігає нейтральність по відношенню до кожної з них, оскільки, особсто з ними не знайома і не стикалася з негідною поведінкою з їхнього боку. Це справжній приклад розумної поведінки дорослої людини.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини