“Як швидко летить час”: Віталій Козловський вперше показав свого сина — чорнявий малюк зі жвавими очима

Віталій Козловський, як виявилося, має сина! Як виглядає дитина, хто подарував співаку малюка та що цікавого показав і розповів про нього знаменитість?

Український співак Віталій Козловський, ім’я якого не сходить з перших шпальт новин останнім часом, знову вразив шанувальників подробицями особистого життя. У соціальних мережах з’явилася фотографія, на якій артист позує разом з маленьким хлопчиком.

Чорнявий малюк із жвавими очима, виявився хрещеним сином Віталія Козловського. Хоч вони і не рідні, але дуже схожі між собою, ймовірно такий міцний духовний і кармічний зв’язок між хрещеним татом і похресником. Судячи з того, якими теплими словами та з якою турботою, говорить артист про карапуза, можна побачити, що співак дуже прив’язався до малюка серцем.

“Як же швидко летить час і як же ми сумуємо… Як хочеться повернутися у той час хоча б на мить”, — зазначає знаменитість у сторіз.

Віталій Козловський вперше показав свого хрещеного сина

Дійсно, селебріті можна зрозуміти, адже сьогодні про тихі родинні посиденьки, веселі зустрічі з близькими Віталій Козловський може хіба що мріяти. На даний момент артист знаходиться на передовій, відбуваючи службу у Збройних Силах України. Це ще більше додає його історії емоцій та глибини.

Варто також згадати, що співак пішов боронити країну, адже влітку цього року отримав повістку. Чимало скептиків висловлювали припущення щодо того, що зірковий чоловік лише піариться на непростій тему. Втім, все виявилося по-справжньому. Ще задовго до осені він пройшов навчання, а згодом відправився на фронт. Про своє рішення популярний виконавець не шкодує.

Віталій Козловський знаходиться на фронті
Віталій Козловський знаходиться на фронті

 

Нагадаємо, що Віталій Козловський також опинився у центрі скандалу цього року, коли стало відомо, що його екс-продюсер Ігор Кондратюк продовжує стягувати зі свого колишнього підопічного кошти.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини