Влад Яма не приховує щастя: похвалився дебютом 7-річного сина у кіно — тепер нарешті міцно осядуть у США

Дружина Влада Ями разом із чоловіком не приховує своєї гордості за свого сина Леона, який вже став на стежку кінематографії. Зіркове подружжя поділилося моментом успіху.

Історія успіху українських артистів на світовій сцені не має меж. Цього разу в центрі уваги — 7-річний Леон, син відомого хореографа Влада Ями та його дружини Ліліани. Здавалося б, йому ще так мало років, але він вже здобуває визнаність завдяки своєму таланту та участі у короткометражному фільмі “Sweet Struggle”.

Новину про участь Леона у фільмі його зіркова мама оприлюднила у своєму Instagram-акаунті, поділившись емоціями від допрем’єрного показу. На кадрах видно, що танцюрист дуже щасливий за дитину.

Влад Яма розповів про дебют сина в американському кіно

Влад Яма з родиною активно інтегрується в американське суспільство

У 2022 році Влад Яма разом із своєю родиною вирушив до Сполучених Штатів, де розпочав новий етап свого життя та кар’єри, після того, як в Україні почалася повномасштабна війна в лютому.

Інтрига навколо того, що хореограф та його сім’я назавжди лишиться у США, викликає обговорення в соціальних мережах. Чи повернеться артист до України, чи обере американський шлях для свого майбутнього, поки що залишається під питанням.

Влад Яма натякнув на повернення в Україну
Влад Яма розповів про дебют сина в американському кіно

Там Яма волонтерить, працює та відвідує активно різні світські заходи. Втім, про повернення додому мовчить. Показував якось популярний чоловік і спільні кадри з батьками зі Штатів. Ймовірно вони також перебралися туди, аби бути поближче до сина.

А ось свій будинок ні Влад, ні дружина ще жодного разу не показали. Після кількох провальних публікацій, після яких танцюриста хейтили, він став менш щирим зі своїми підписниками. Рідко демонструє знімки з повсякденного життя та не поспішає ділитися думками.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини