“Зараз я закохана”: Соломія Вітвіцька розкрила подробиці особистого життя та зізналася, чому не має дітей

Ведуча ТСН на "1+1 Марафон" Соломія Вітвіцька вперше за довгий час після розлучення з попереднім чоловіком Владом Кочатковим зізналася, що не самотня.

Популярна ведуча програми “Марафон” на “1+1”, Соломія Вітвіцька, розповіла про своє нове кохання та підходи до сімейного щастя після розлучення з попереднім чоловіком Владом Кочатковим. Вперше вона відкрито поділилася особистими емоціями в ефірі програми “Слава+” з ведучим Славою Дьоміним.

Після 8 років спільного життя і розлучення у 2021 році, ведуча знову знашла радість в закоханості.

“Зараз я закохана”

Вона розповіла і наголосила, що кожна закоханість є унікальною, залежно від віку, досвіду та обставин.

Соломія Вітвіцька відверто визнала, що не має певної вікової межі для народження дітей і підкреслила, що це рішення повинно бути зроблене великим коханням і за участі обох батьків. На питання про відсутність дітей у своєму житті наразі, вона сказала:

“Не знаю, так склалося. По здоров’ю жодних особливих проблем немає.”

Ведуча також розглядає можливість усиновлення у майбутньому, але важливість цього рішення вона розуміє та підкреслює, що це має бути виважений крок.

Соломія Вітвіцька продовжує будувати своє особисте щастя, і її відкритість стосовно кохання та погляди на сімейне життя роблять її прикладом для багатьох жінок, які стикаються з подібними життєвими ситуаціями.

Нещодавно Соломія Вітвіцька розповіла про свій дохід та витрати. Вона зазначила, що не розуміє, куди діваються гроші і звідки вони беруться. Виявилося, що на аренду квартири дівчина витрачає 15 тисяч гривень щомісяця, а от на інші витрати припадає десь близько тисячі доларів Соломія зазначила, що це мінімум, який має бути.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини