“Наш всесвіт”: колега Алли Мазур з “ТСН” Наталі Островська повідомила про народження свого первістка

Відома українська журналістка Наталі Островська повідомила про народження свого первістка. Знаменитість поділилась подробицями та назвала клініку, в якій малюк з'явився на світ

Попри всі складнощі та виклики сьогодення відома українська журналістка продемонструвала шанувальникам, що надія є. Так, на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм знаменитість опублікувала новий допис, в якому повідомила про народження первістка. Ведуча “ТСН” назвала клініку, в якій пройшли її пологи, а також розповіла про зріст, вагу і стать свого малюка.

Наталі Островська народила первістка

На особистій сторінці знаменитої ведучої в соціальній мережі Інстаграм з’явився допис, в якому вона повідомила чудову новину. Наталі Островська поділилась, що тепер в їхній родині стало на одного члена більше. Знаменитість показала перші кадри своєї новонародженої донечки та зізналась, що для неї із чоловіком дитина є цілим всесвітом.

Наталі Островська з ТСН повідомила про народження дитини на своїй Інстаграм-сторінці
Наталі Островська з ТСН повідомила про народження дитини на своїй Інстаграм-сторінці

Крім того, відома українська ведуча Наталі Островська розповіла про вагу та зріст своєї новонародженої доньки. Зірка повідомила, що дівчинка народилась зростом 54 сантиметри, а її вага складає 3,7 кілограма. Островська зізналась, що у київській лікарні ISIDA clinic пологи пройшли настільки чудово, що вона вже захотіла повторити цей день. Зірка подякувала лікарям, причетним до спокійного народження її здорової доньки.

Ведуча ТСН Наталі Островська повідомила про народження дитини та назвала стать
Ведуча ТСН Наталі Островська повідомила про народження дитини та назвала стать

У коментарях до нової публікації відомої української ведучої її колеги та підписники залишили свої привітання. Так, наприклад, Марічка Падалко коротко та лаконічно висловила радість від такої новини, а Ольга Сумська залишила “сердечні вітання з народженням малечі”. Анатолій Анатоліч, Соломія Вітвіцька, Влада Седан та інші знамениті українці також привітали Островську з таким важливим днем.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини