“Ще один чоловік?”: співачці Ірині Білик освідчилися посеред концерту, і це навіть не Коляденко (ВІДЕО)

Співачка Ірина Білик отримала несподівану пропозицію вийти заміж прямо під час свого концерту. Інцидент трапився за участі вірного фаната, який вирішив зробити цей крок під час виступу артистки.

На відео, яке стало вірусним, видно, як невідомий молодий чоловік піднімається на сцену, стає на одне коліно перед співачкою та виголошує їй пропозицію вийти за нього заміж. Зала відреагувала на цей несподіваний епізод вигуками “Гірко!” та бурхливими оплесками.

Про що говорив закоханий фанат

Прихильник не тільки висловив свою пропозицію, але й подарував Ірині величезний букет троянд та каблучку. Він наголосив, що пропонує їй “любов, вірність, щастя” і запитав, чи стане вона його дружиною.

Сама співачка спершу була розгублена та навіть заявила, що це не частина концертного шоу. Проте, відповідаючи на прохання вірного прихильника, вона визнала його залишається з нею на усіх концертах, і подякувала за його вірність.

Артистка також зазначила, що вона б дуже хотіла мати такого чоловіка, але призначити дату весілля і відповісти “так” на пропозицію руки та серця від фаната, якого вона практично не знає, буде неправильно.

Чоловік, який здійснив несподівану пропозицію, ідентифікував себе як Микола Онищук. Він власник тернопільських салонів краси і вибачився перед співачкою за свої дії, вказавши, що йому неймовірно пощастило спілкуватися з нею та виражати свої почуття. Микола додав, що Ірина Білик запросила його на концерт, і вони почали спілкуватися дистанційно, обмінюючись враженнями та почуттями.

Під відео артистка запросила своїх фанатів висловити свою думку про те, чи варто вийти за чоловіка, якого вона не знає добре. До кінця статті ще не відомо, яке рішення ухвалила Ірина Білик. Невідомо, чи прийняла вона пропозицію чоловіка, чи вирішила залишитися в одиночестві.

Ірина Білик є визнаною українською співачкою та композиторкою, заслуженою та народною артисткою України. За своє життя артистка була одружена чотири рази, але лише один раз виходила офіційно заміж.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини