Ведуча ТСН Соломія Вітвіцька розповіла, скільки грошей вона заробляє і витрачає: “Я не вмію рахувати”

Відома українська журналістка Соломія Вітвіцька чесно розповіла про свої заробітки. Знаменитість також зізналась, скільки на місяць витрачає грошей

Соломія Вітвіцька, відома українська журналістка та ведуча ТСН, нещодавно дала інтерв’ю для Слави Дьоміна. Знаменитість чесно розповіла про свої заробітки. Так, у розмові з ведучим журналістка також заявила, що не звикла рахувати свої заробітки та витрати, хоча має стабільну зарплату, на яку може розраховувати.

Скільки заробляє Соломія Вітвіцька

У розмові з журналістом відома українська ведуча Соломія Вітвіцька зізналась, що не рахує свої місячні витрати. Зірка не назвала точної суми свого щомісячного заробітку, хоча розсекретила – наразі її єдиним джерелом доходу є робота на телеканалі “1+1”. Знаменитість також зазначила, що за час повномасштабної війни вона працювала лише на двох корпоративах, які суттєво не вплинули на загальну картину її заробітку.

Соломія Вітвіцька чесно розповіла про свій заробіток і назвала суму, яку витрачає щомісяця
Соломія Вітвіцька чесно розповіла про свій заробіток і назвала суму, яку витрачає щомісяця

Соломія Вітвіцька жартома зазначила, що не розуміє, звідки беруться гроші та куди вони діваються. Ведуча також пригадала, що ніколи не вміла рахувати, через що одного разу трапилась кумедна історія – власнику квартири, яку зірка винаймає в оренду, вона надіслала неправильну суму на оплату комунальних послуг.

У новому інтерв'ю Соломія Вітвіцька відверто розповіла про свій заробіток і витрати щомісяця
У новому інтерв’ю Соломія Вітвіцька відверто розповіла про свій заробіток і витрати щомісяця

Хай там як, але Слава Дьомін взяв усе у свої руки та вирішив самостійно порахувати, скільки Соломії Вітвіцькій потрібно грошей для комфортного проживання. За підрахунками ведучого, журналістка на місяць витрачає одну тисячу доларів. Ці гроші йдуть на оплату оренди та комунальних послуг, дизельне пальне для автомобіля, їжу, особисті витрати та донати.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини