Бачаться раз на декілька місяців: Камалія зізналась, чому так рідко зустрічається з дітьми від мільярдера

Відома українська співачка нещодавно зустрілась зі своїми доньками Арабеллою та Мірабеллою. Чому насправді знаменитість так рідко бачиться з дівчатами?

Камалія, відома українська співачка, активно веде особисту сторінку в соціальній мережі Інстаграм. Зірка розповіла підписникам про нещодавню зустріч зі своїми доньками. Знаменитість повідомила, що нарешті змогла прилетіти до них, але вже невдовзі вирушає назад до України. Артистка поділилась затишними сімейними кадрами та висловила жаль через те, що їй доводиться так швидко розлучатись зі своїми дітьми.

Камалія зустрілась із доньками

В особистому Інстаграм-блозі української співачки з’явився милий кадр, на якому вона ніжно обіймає двох своїх доньок. Мама зі своїми дітьми лежить під теплою зимовою ковдрою. Всі троє одягнені у затишні домашні піжами. Ймовірно, Камалія зі своїми доньками, Арабеллою та Мірабеллою, провели атмосферний сімейний вечір у компанії одна одної. В описі до нової публікації артистка зізналась, що тиждень у родинному колі минув чудово, але зірка знову буде сильно сумувати за рідними.

Камалія показала спільне фото з підрослими доньками від пакистанського мільярдера
Камалія показала спільне фото з підрослими доньками від пакистанського мільярдера

Нагадаємо, що раніше відома українська співачка Камалія розповідала про те, чому її доньки живуть так далеко від неї. У часи повномасштабного вторгнення зірка разом зі своїм колишнім чоловіком, пакистанським мільярдером вирішили вивезти дітей до Лондона, де мешкає Мохаммад Захур. А ось Камалія залишилась в Україні, де продовжує займатись професійною діяльністю.

Відома українська співачка вперше за довгий час зустрілась із двома своїми доньками
Відома українська співачка вперше за довгий час зустрілась із двома своїми доньками

Камалія зізналась, що вони з ексчоловіком вирішили, що так буде краще. За словами артистки, її доньки дуже сумують за рідним домом, а тому готові повернутись до України, як тільки на Батьківщині стане безпечніше. Востаннє зірка бачила дівчаток ще у вересні.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини