Соломія Вітвіцька вперше заговорила про дітей і розповіла чому досі не вагітна: не хоче народжувати для себе

Багато жінок намагаються народити дитину до 30 років, але Соломія Вітвіцька не входить до списку такхи жінок. Телеведучій вже 43 роки, але вона досі не планує стати мамою.

Відома українська телеведуча Соломія Вітвіцька відверто зізналася, чому вона досі немає дітей. Жінка прожила у шлюбі зі своїм колишнім чоловіком цілих 8 років, але дітей в пари так і не зʼявилося. Редакція сайту зʼясувала, чому 43-річна зірка телеекранів не стала мамою первістка.

З колишнім чоловіком Владом Кочатковим, як виявилося, Соломія намагалася зачати дитину, але всі спроби були марні. Вітвіцька запевняє, що в неї зовсім немає проблем зі здоровʼям, тому проблема була явно не в ній. Ба більше, зірка не хоче народжувати лише для себе – Соломія каже, що це прояв егоїзму і дитина повинна зростати в цілій родині, де її чекатимуть, любитимуть та оберігатимуть.

Соломія Вітвіцька розповіла, чому досі немає дітей
Соломія Вітвіцька розповіла, чому досі немає дітей

Телеведучій вже 43 роки і, як часто буває, такі жінки піддаються критиці зі сторони суспільства. Мовляв, вже пізно буде народжувати та й взагалі дуже складно, але в самої Соломії такого зовнішнього тиску немає. Жінка каже, що в її оточенні присутні дами, які стали мамами після 40 та 50 років, тому ніхто на неї не тисне і не квапить стрибати “в останній вагон”. Раніше мама телеведучої турбувалася з цього приводу, але й вона вже змирилася і зайвий раз цю тему намагається не зачіпати.

На даний момент Вітвіцька не хоче ставати мамою і не має такої необхідності. Соломія переконана, що вона зустріне того самого чоловіка, з яким вони спільно хотітимуть дитину і зможуть без проблем це зробити, тому поки вона живе своє найкраще життя. Якщо станеться так, що народжувати дитину самостійно стане неможливим для неї варіантом – жінка замислиться про усиновлення дитини.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини