Невеличка подорож під Києвом: Слава Дьомін та Ксенія Мішина провели разом всі вихідні на відпочинку

Неочікувані союзи в українському шоу-бізнесі так чи інакше зʼявляються і про них говорить вся Мережа. Цього разу Слава Дьомін та Ксенія Мішина опинилися в центрі уваги.

Як відомо, Ксенія Мішина знаходиться в статусі холостячки вже досить тривалий час. Слава Дьомін, в свою чергу, підтримує спілкування з колишньою дружиною, але лише в дружніх цілях. Днями Мішина опублікувала в соціальних мережах фото і відео спільного відпочинку з чоловіком під Києвом. Редакція сайту Добрі новини зʼясувала, як це сталося та чи можна вважати це зародженням нової пари в українському шоу-бізнесі.

Ксенія Мішина на прогулянці зі Славою Дьоміним
Ксенія Мішина на прогулянці зі Славою Дьоміним

Акторка розповіла, що відпочивала зі своїм сином Платоном і випадково зустріла Славу, який також був зі своїм сином. Побачившись, зірки вирішили разом відправитись до Витачівської каплиці в Київській області. Ксенія Мішина також показала, як її сину дали посидіти за кермом і навіть дозволили вести автомобіль під керівництвом Слави Дьоміна. Мішина каже, що син був дуже задоволений і отримав багато позитивних емоцій.

“Класно з дядьком Славою гуляти – дає покерувати. А ми з Владом на задньому сидінні тусуємося”, – розповіла акторка.

Син Платон за кермом автомобіля
Син Платон за кермом автомобіля

Схоже, Ксенія та Слава не будують стосунків та між ними нічого немає. Це була випадкова зустріч, але зірки гарно провели час один з одним та з їхніми дітьми. Зараз Ксенія не знаходиться у вільному пошуку чоловіка і концентрує свою увагу на вихованні сина, який дуже швидко росте.

Що стосується Слави Дьоміна – чоловікові комфортно бути у статусі розлученого чоловіка, але підтримувати звʼязок зі своєю колишньою дружиною. Хоче екс-подружжя вже тривалий час не разом, але вони спільно займаються спортом, ходять на прогулянки та, звісно, також займаються вихованням сина.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини