Колишня Дзідзьо після тривалої паузи у стосунках із співаком зробила несподівану заяву: “Пишаюся тобою”

Ексдружина українського співака Дзідзьо – виконавиця SLAVIA – відзначила на своїй сторінці в соціальних мережах день народження свого колишнього чоловіка особливими словами.

SLAVIA привітала колишнього чоловіка з 40-річчям.

З нагоди 40-річчя артиста, SLAVIA розмістила в Instagram відео, в якому переглядає альбом зі спільними знімками. Серед них були і романтичні кадри, де ще молода пара обіймалася. SLAVIA зауважила, що їхня спільна подорож, від перших кроків в кар’єрі до великих успіхів, завжди залишатиметься особливою.

Вона написала, що це важко повірити, оскільки вона все ще вважає себе молодою, 17-річною. Вона також зауважила, що їй колись завжди хотілося бути старшою, але він завжди був старшим ментально і виділявся серйозністю серед своїх ровесників. Вона висловила переконання, що вони залишаться одне для одного першими чоловіком та дружиною назавжди.

SLAVIA також побажала Дзідзьо кохати та бути коханим, додаючи, що частинка її душі завжди буде з ним.

До свого посту артистка додала власну пісню “Любов любов”. Розлучившись у весняному сезоні 2021 року після восьми років шлюбу, Дзідзьо та SLAVIA залишилися в дружбі та добрих стосунках.

Нагадаємо, що нещодавно співак Михайло Хома (DZIDZIO) приготував особливий подарунок на день народження 10-річній волонтерці зі Львівщини, Анні-Марії. Він записав зворушливу композицію “Ліхтарики” та виконав її разом з маленькою волонтеркою.

Анна-Марія є вкрай талановитою дівчинкою, яка, виконуючи пісні в храмах та на вулицях, зібрала понад два мільйони гривень для потреб Збройних Сил України протягом повномасштабного вторгнення. Вона добре орієнтується у потребах армії, оскільки її власний брат є одним з захисників.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини