“Я дуже ревнивий”: співак MELOVIN зізнався, який він у стосунках та чи вільне його серце зараз

Український співак MELOVIN, який недавно дізнався про невиліковну хворобу, розкриває своє особисте життя та таємниці у новому інтерв'ю для програми "На двох стільцях".

Український музичний талант, MELOVIN, нещодавно виявивший невиліковну хворобу, вирішив поділитися своїми враженнями та розкрити таємниці свого особистого життя в ексклюзивному інтерв’ю для програми “На двох стільцях”.

Ведуча Лєра Товстолєс, ризикуючи викликати бурю емоцій, спитала MELOVIN про стан його особистих стосунків. На її запитання, чи він знаходиться у відносинах, MELOVIN відповів рішуче: “Ні”, зазначивши, що в даний момент його серце вільне.

Співак також розповів про своє ставлення до ревнощів, визнаючи себе дуже ревнивою особистістю. Він навіть жартома зауважив, що його рішучість може сягати далеко, прикрашаючи це висловлюванням:

“Хату спалив би”.

MELOVIN не приховував своїх емоцій під час розмови про зраду. Він відзначив, що в реальному житті не залишається байдужим до ситуацій з втратою довіри та визнав, що його ставлення до тих, хто йому зраджував, було виразним і емоційним.

М
Меловін розповів про своє особисте життя

Зрозуміло, що MELOVIN також признав, що сам ставав об’єктом зради, але він утримався від подробиць, зазначаючи, що інколи життя призводить до ситуацій, які важко передбачити.

Підкреслюючи свою точку зору щодо вільних стосунків, MELOVIN визначив їх для себе як табу. Хоча він поважає інших у їхньому виборі, для нього власна незалежність та самотність є бажаним станом.

Нагадаємо, що нещодавно співак заявив, що буде частіше висвітлювати тему діабету у своєму блозі та загальних виступах. Артист розповів про те, як дізнався про свою хворобу у сюрреалістичний спосіб. У нього завжди були проблеми з зайвою вагою, але він вирішив виправити це, задумавши видалити грудки Біша. Однак, перш ніж вжити будь-яких заходів, йому довелося здати аналізи крові, і результати шокували його.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини