Катерина Осадча поділилася секретами свого блискучого волосся: речі, яких не варто робити з зачіскою

Волосся – так звана візитна картка кожної дівчини. Модниці намагаються зберегти його блиск та пружність будь-якими способами, але часто забувають про те, що приносить найбільше шкоди – фарбування.

Катерина Осадча може похизуватися бездоганною зовнішністю і особливу увагу завжди привертало волосся зірки. Гладеньке, блискуче та рівне – саме так можна охарактеризувати волосся зірки. Редакція сайту Добрі новини зʼясувала, як Катерині вдалося досягти такого ефекту.

Як виявилося, все дуже просто – Катерина жодного разу в житті не фарбувала свого волосся. Осадча від природи блондинка, тому в неї не було в житті необхідності фарбувати його або робити неймовірні перевтілення. Фарба для волосся дуже негативно впливає на його стан і через це воно починає ламатись та випадати.

Катерина Осадча розповіла секрети її ідеального волосся
Катерина Осадча розповіла секрети її ідеального волосся

Хімічні речовини, які містяться в фарбах для волосся, можуть викликати сушіння волосся, видаляючи природну вологу та олії. Це може робити волосся більш вразливим до пошкоджень і ламкості. Деякі хімічні речовини, такі як аміак та пероксид, які зазвичай містяться в фарбах, можуть впливати на зовнішній шар волосся, позбавляючи його природного блиску та роблячи його менш презентабельним.

Процес фарбування може впливати на внутрішню структуру волосся, роблячи його більш вразливим до пошкоджень. Це особливо стосується процедур з використанням високих концентрацій окислювача та освітлювача. Фарбування може впливати на протеїни волосся, такі як кератин. Це може викликати втрату пружності та сили волосся. Хімічні речовини можуть змінювати текстуру волосся, зробити його більш жорстким чи, навпаки, більш м’яким.

Деякі люди можуть реагувати алергічно на інгредієнти, які містяться в фарбах для волосся, що може призвести до подразнень шкіри голови та інших проблем. Щоб зменшити негативний вплив фарбування волосся, рекомендується вибирати високоякісні фарби, використовувати доглядові засоби для фарбованого волосся, уникати частого фарбування та надмірного використання хімічних засобів. Також важливо враховувати індивідуальні особливості волосся та шкіри голови.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини