“Казав 100 разів”: Оля Полякова зізналась, що її чоловік вважає Єфросиніну неймовірно привабливою

Відома українська співачка Оля Полякова визнала, що її чоловік Вадим Буряковський вважає привабливою найкращу подругу своєї дружини Машу Єфросиніну.

Оля Полякова, відома українська співачка, давно перебуває у щасливому шлюбі зі своїм чоловіком Вадимом Буряковським. Зіркова пара завжди надихала своїх шанувальників гармонійними та чуттєвими стосунками. Нещодавно Оля Полякова розповіла про цікаву особливість їхнього союзу. Як виявилось, її обранець не соромиться говорити їй про те, які в неї красиві подруги.

Буряковському подобається Єфросиніна

У новому випуску шоу “Дорослі дівчата” Маша Єфросиніна та Оля Полякова відповідали на низку бліцзапитань. Одним із таких стало питання про те, що варто робити, якщо твій чоловік називає твою найкращу подругу красивою. Відома українська співачка несподівано зізналась, що бізнесмен Вадим Буряковський неодноразово говорив їй про те, що її подруга Маша Єфросиніна дуже приваблива.

Оля Полякова визнала, що її чоловік вважає неймовірно привабливою її подругу Машу Єфросиніну
Оля Полякова визнала, що її чоловік вважає неймовірно привабливою її подругу Машу Єфросиніну

“Мій Вадик казав, що ти красива. 100 разів”, – Оля Полякова ошелешила зізнанням Машу Єфросиніну.

У відповідь українська ведуча та журналістка поцікавилась у своєї подруги, як вона ставиться до подібних заяв свого чоловіка. Співачка зазначила, що не звертає на них особливої уваги. Втім, обійтись без гумору знаменитість не змогла. Оля Полякова жартома зазначила, що поки що у її чоловіка всі зуби на місці, а отже вона не сильно ображається на те, що він називає красивими інших жінок.

Оля Полякова розповіла про компліменти свого чоловіка своїй найкращій подрузі Єфросиніній
Оля Полякова розповіла про компліменти свого чоловіка своїй найкращій подрузі Єфросиніній

Маша Єфросиніна поміркувала щодо того, як вона б відреагувала на подібні заяви свого чоловіка. Зірка зазначила, що її реакція залежала б від того, з якою саме інтонацією Тімур Хромаєв зробив комплімент іншій жінці. Втім, додала ведуча, вона навіть уявити не може, що її обранець скаже щось подібне про когось, окрім неї.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини