“Найкращі часи в житті”: екс-дружина Налчаджиоглу Лілія Реус розповіла, як живе після розлучення з ним

Відома українська блогерка та ймовірно вже колишня дружина Мурата Налчалджиоглу Лілія Реус зізналась, як минають її дні. Зірка розповіла, що почувається чудово.

На початку червня цього року відомий український бізнесмен Мурат Налчаджиоглу одружився зі своєю коханою Лілією Реус. Останнім часом зіркова пара ніби забула про існування одне одного, що наштовхнуло шанувальників на думки про те, що вони могли розлучитись. Хоча зірки не зізнаються, чи це так, наразі вони точно розлучені – принаймні відстанню.

Лілія Реус про своє життя

Лілія Реус на особистій Інстаграм-сторінці вирішила прокоментувати, як почувається зараз, коли знаходиться далеко від свого чоловіка. Зірка зазначила, що проходить особистісну трансформацію – перетворюється в іншу людину. Такі часи знаменитість називає найкращими у своєму житті. Лілія Реус залишила лаконічну цитату у своєму блозі, залишивши шанувальників без додаткових деталей і пояснення контексту. Втім, тепер чутки про ймовірне розлучення зіркової пари ще більше підкріпились очевидними натяками.

Колишня дружина Мурата Налчаджиоглу зізналась, як почуваєтьсяу після розлучення з ним
Колишня дружина Мурата Налчаджиоглу зізналась, як почуваєтьсяу після розлучення з ним

Нагадаємо, що перші чутки про розлучення зіркової пари з’явились ще минулого місяця. Тоді Мурат Налчаджиоглу вирушив у робочу поїздку за кордон, залишивши свою новоспечену дружину одну в Україні. Пізніше з особистих сторінок знаменитостей у соцмережі Інстаграм зникли спільні фотографії. Лілія Реус видалила абсолютно все, а ось Мурат Налчаджиоглу вирішив залишити лише весільні кадри.

Ймовірно колишня Налчаджиоглу Лілія Реус зізналась, що проживає найкращі дні свого життя
Ймовірно колишня Налчаджиоглу Лілія Реус зізналась, що проживає найкращі дні свого життя

Шанувальники запідозрили, що між знаменитостями щось відбулось, адже раніше вони радо ділились сімейною ідилією на особистих сторінках одне одного. Втім, на запитання про те, чи й досі закохані разом, не відповідає ні Мурат Налчаджиоглу, ні Лілія Реус.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини