Даша Квіткова вперше прокоментувала нові стосунки свого екс-чоловіка Нікіти Добриніна: “Хочеться думати”

Відома українська блогерка та бізнесвумен Даша Квіткова прокоментувала нове захоплення свого колишнього чоловіка Нікіти Добриніна. Зірка зізналась, як ставиться до його вибору.

На початку цього року одна з найміцніших пар за всю історію реаліті-шоу “Холостяк” вирішила розлучитись. Відома українська блогерка Даша Квіткова повідомила про це в інтерв’ю для Маші Єфросиніної. Тепер зіркові колишні продовжують будувати своє життя окремо одне від одного. Шанувальники Даші Квіткової поцікавились у неї, як вона ставиться до нових стосунків свого колишнього чоловіка.

Квіткова про стосунки Добриніна

У відповідь зірка не стала приховувати, що бажає своєму колишньому чоловікові лише найкращого. Знаменитість зазначила, що для неї найголовніше, аби батько її сина був щасливим, а все інше – другорядне. Втім, додала Даша Квіткова, вона має чимало власних справ і переживань, а тому не замислюється про те, як живуть і кого кохають її колишні партнери. Блогерка зазначила, що її цікавить її особисте життя, а тому вона воліє не лізти в чуже.

Даша Квіткова зізналась, як ставиться до нової дівчини свого колишнього чоловіка
Даша Квіткова зізналась, як ставиться до нової дівчини свого колишнього чоловіка

Варто нагадати, що не так давно у мережі почали ширитись чутки про те, що відомий український блогер Нікіта Добринін завів таємний роман з українською блогеркою Чарою Хорив. Спершу шанувальники були не впевнені в тому, чи дійсно закохані зустрічаються. Втім, пізніше на особистих Інстаграм-сторінках новоспечена пара почала “світити” одне одного.

Нікіта Добринін завів роман із відомою українською блогеркою Чарою Хорив
Нікіта Добринін завів роман із відомою українською блогеркою Чарою Хорив

Так, наприклад, нещодавно Нікіта Добринін і зовсім показав букет, який подарував своїй новій дівчині. Чара Хорив пізніше опублікувала романтичну світлину з композицією з квітів. Новоспечені закохані вирішили більше не приховувати своїх почуттів, хоча офіційно і досі не оголосили, що разом.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини