Настя Каменських “поцупила” пісню у свого чоловіка: Потап прокоментував поведінку своєї зіркової дружини

Нещодавно відома українська співачка Настя Каменських представила публіці свою нову пісню. Як з'ясувалось пізніше, ідея композиції належить не артистці.

Відома українська співачка Настя Каменських останнім часом повернулась до активної професійної діяльності. Нещодавно знаменитість презентувала нову іспанськомовну пісню. Коментуючи прем’єру свого нового хіта артистка згадала і про співавтора треку Маріо Касереса, і про продюсера Алі Альвареса. Втім, свого чоловіка Олексія Потапенка знаменитість згадати забула.

Каменських “поцупила” пісню

На особистій сторінці відомого українського продюсера Олексія Потапенка на честь прем’єри пісні Насті Каменських з’явився новий допис. У ньому він розповів, що ідея написання цієї пісні з’явилась ще задовго до початку повномасштабної війни та навіть до початку всесвітньої пандемії. За словами Потапа, саме йому належала ідея треку. Втім, його дружина не зазначила його як співавтора композиції.

Відома українська співачка Настя Каменських не згадала про свого чоловіка Потапа
Відома українська співачка Настя Каменських не згадала про свого чоловіка Потапа

“Коли не знаєш іноземної мови, простота висловлювання стає твоїм дороговказом у спробах написати нову пісню. Думками ти ковзаєш поверхнею, поки недостатні знання не дозволяють зануритись глибше. Саме так сталось, коли я розпочав творчий процес написання цієї чудової пісні”, – поділився спогадами на своїй Інстаграм-сторінці Потап.

Знаменитість пригадав, що всі сумніви розвіялись, коли він увійшов до студії Алі Альвареса. В Маямі Потап надихнувся на створення пісні для своєї дружини, а талановитий іноземний колега допоміг йому втілити задумане у реальність. Чоловік Насті Каменських пригадав, що у співпраці з Альваресом і Касересом вони створили іспанськомовну пісню.

Потап розповів, що ідея нової пісні Насті Каменських належить не їй, а йому
Потап розповів, що ідея нової пісні Насті Каменських належить не їй, а йому

Нагадаємо, що відома українська співачка Настя Каменських вже вдруге не вказує свого чоловіка співавтором пісні, ідея написання якої належить саме йому. Раніше знаменитість проігнорувала продюсера, коли презентувала композицію “Зірка в небі” – Потап розповідав, що свого часу саме він вигадав цей трек.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини