Готова до всього: Наталія Могилевська показала свій будинок, який “зарядила” необхіднішим на часи темряви

Українська співачка Наталія Могилевська показала свій будинок та поділилася своїми лайфхаками і показала, як підготувалася до зими. Що саме треба закупити?

Українська співачка Наталія Могилевська не тільки розкриває свій талант на сцені, але й демонструє свою вмілість готуватися до зимового сезону, поділившись деякими корисними лайфхаками зі своїми прихильниками.

На своїй сторінці в Instagram артистка розмістила відео, де вона показує, як забезпечила свій будинок комфортними умовами для зими. Однією з головних підготовок до холодів стало запасання дров, яких у зірки цілком достатньо для пічки.

Артистка не обійшла увагою і питання консервації. Вона розповіла, що на початку війни у неї вдома опинилася вагітна сестричка та 9 осіб, і, несподівано опинившись у такій ситуації, Могилевська вирішила все прибрати і підготуватися до непередбачених обставин.

Наталя Могилевська показала свій будинок та те, як готується до блекаутів
Наталя Могилевська показала свій будинок та те, як готується до блекаутів

Артистка пояснила, що цього року вона підготувалася до можливих труднощів. Вона придбала світлофор для економії свічок, що було важко минулого року. Таким чином, вона виготовила ліхтарики зі свічками та запаслася акумуляторами.

У відповідь на ситуацію з можливими блекаутами, Могилевська демонструє, що робити в подібних обставинах можна не тільки з комфортом, але й з натхненням. Запалюючи свічки, розставляючи акумулятори і створюючи атмосферу тепла, артистка показує свою готовність до зими та оберігає своїх шанувальників від неприємних сюрпризів.

Нагадаємо, що Наталя Могилевська нещодавно артистка вшанувала пам’ять покійної легендарної виконавиці, народної артистки України Ніни Матвієнко. Зі сльозами на очах Наталія Могилевська виконала останнє прохання Ніни Митрофанівни. У своєму Instagram співачка розповіла, що на їхній останній зустрічі легендарна артистка вручила їй щемливий вірш. Порадила зачитувати ці рядки під час моновистави “Я вдома”.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини