Став викладачем української мови: Даша Кацуріна показала, як Дантес допомагає її дітям із уроками

Бізнесвумен Даша Кацуріна замилувала мережу кадрами, як її коханий хлопець, співак Володимир Дантес допомагав її 7-річній доньці з уроками в школу.

Бізнесвумен та блогерка Даша Кацуріна поділилася з прихильниками миттєвостями свого родинного вечора через Instagram-stories. На знімках видно, як її коханий, співак Володимир Дантес, допомагає справлятися з уроками її семирічній доньці Саші. Додамо, їхній дворічний синочок Іван вже на початку вечора впав у сон на дивані.

Вечеря для родини була особливою – запечена картопля та оселедець. Після пригощання настав час для навчання. Донька Даші взялася за домашнє завдання з української мови, а Володимир Дантес став їй в нагоду, пояснюючи правила та допомагаючи з завданнями.

Зі словами “Українська мова з Володимиром Дантесом”, блогерка підписала ці важливі моменти родинного об’єднання.

Д
Даша Кацуріна показала підписникам, як її коханий, Дантес займається уроками із її донькою 

Даша Кацуріна, яка має двох дітей від попереднього шлюбу, виховує дворічного Івана та семирічну Сашу. Знайомство із Володимиром Дантесом сталося минулого року. Нещодавно пара розповідала про своє романтичне побачення у Варшаві, вразивши своїх фанатів особливим вибором місця для вечері. Вони романтично та зворушливо провели час разом і посмакували різноманітні страви.

Даша Кацуріна зауважила, що парі дуже сподобалася атмосфера з класичною кухнею у цьому закладі.

Цікаво, що перед цим вони відвідали національний музей у Варшаві, де оглянули виставку творів відомого художника Пікассо та насолоджувалися мистецтвом разом. Виставкова зала стала місцем, де дівчина встигла зробити декілька знімків свого коханого.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини