“Не отримає будинок у Бостоні”: Оля Полякова зізналась, що не готова до онуків від старшої доньки Маші

Українська артистка Оля Полякова виразно висловила свої емоції щодо можливої вагітності своєї 18-річної доньки Маші. В інтерв'ю для YouTube-каналу "Слава+", співачка розповіла про раннє материнство.

44-річна українська популярна співачка Оля Полякова виявила свою емоційність, відреагувавши на чутки про можливу вагітність своєї 18-річної доньки, Маші. У своєму інтерв’ю для YouTube-каналу “Слава+”, артистка висловила свою точку зору з приводу можливого статусу бабусі.

Слава Дьомін, ведучий програми, цікавився позицією Полякової в разі, якщо її старша донька повідомить про вагітність. Ольга жартівливо відповіла:

“Збирай монатки, Маша”

Зазначимо, що сама Оля стала бабусею у 43 роки, коли народилася її перша онучка. Тепер, знаючи про можливість стати бабусею ще раз, вона висловила своє непогодження і гумористично відреагувала на цю ідею.

Оля Полякова є дружиною бізнесмена Вадима Буряковського, старшого на 16 років. Пара разом виховує двох дочок – дорослу Марію та меншу Алісу. Раніше старша з доньок навчалася за кордоном, але згодом повернулася і вступила до українського вишу.

Маша, молодша донька Олі, також розповіла про своє навчання в США. Вона відрахувалася з одного вишу і вступила до Berklee College of Music. За її словами, рівень навчання в американському виші виявився більш високим, і їй вдалося отримати значну знижку на навчання.

Оля Полякова, як завжди, виявилася веселою та життєрадісною матір’ю, готовою взяти життя на увагу та глибоко відчути всі аспекти материнства, навіть якщо іноді це може бути дещо несподівано.

Нагадаємо, що нещодавно Ольга Полякова розповіла про те, чим заробляє її чоловік у часи повномасштабної війни. Вона зазначила, що Вадим Буряковський тримає завод із побутовою технікою. Виробництво тягне за собою виготовлення снігоприбиральних машин та сміттєвозів.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини