Настя Каменських перебралася поближче до Влада Ями та усмішкою показлась у Маямі: чоловіка також прихопила

Нещодавно у мережу повернулися чутки про те, що Настя Каменських розлучається з Потапом. Втім, зірки доводять зворотнє: вони разом і за кордоном.

Український музичний дует, який став справжньою легендою у світі розважальної індустрії, знову потрапив у центр уваги. Чутки про розлучення Потапа та Насті Каменських поширилися, але самі зірки, схоже, вирішили відповісти на них у своєму стилі.

Одним із основних каналів комунікації сучасних селебріті є соціальні мережі, і Потап дуже вдало використовує їх, щоб висвітлити свої відносини з Настею та не дати фанатам забути про себе та про свою дружину. Він опублікував відео, зняте в Маямі, де вони разом з дружиною представляли нову пісню “Tu y Yo” Каменських.

Це відео служить своєрідним спростуванням чуток про розлучення?

Цього тижня на Ютуб-каналі “Люкс ФМ” вийшло відео, в якому обговорювали потенційне розлучення Потапа і Насті. Пролунали слова про те, що за тиждень може пролунати новина про те, що шлюбу артистів більше немає. Селебріті не відповідали на плітки і ось вже показали нове спільне відео. Щоправда, на кадрах зображений робочий епізод з життя знаменитостей. Про свої стосунки артисти змовчали.

Потап розповів, що ідея нової пісні Насті Каменських належить не їй, а йому
Каменських спростувала чутки про розлучення з Потапом одним відео

Втім, відео викликало бурхливу реакцію, але не пов’язану з чутками. Користувачі мережі обурилися тим, що Олексій з дружиною виїхали з України у Штати. Владу Ямі досі, до речі, прилітає за його від’їзд до США. У коментарях пишуть:

  • “Настя допомагає світові не забути про війну в Україні!! Що ви робите?”
  • “Кому ви там потрібні?”
  • “Кому це вже треба! На все добре”
  • “Хто його випустив з України?”

Залишається сподіватися, що попри це відео стане своєрідною запорукою того, що відносини Потапа та Насті залишаться міцними і в особистому плані, і на сцені.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини