Без допомоги зіркової бабусі не обійшлося: як Софія Ротару допомогла своєму онуку покинути Україну

Онук Софії Ротару Анатолій вже тривалий час проживає за кордоном. Ходять чутки, що зіркова бабуся вплинула на те, що хлопець зміг без проблем покинути територію України.

З початком повномасштабного вторгнення онук Софії Ротару Анатолій втік за кордон, щоб не отримати повістку і не стати військовозобовʼязаним. Подейкують, що йому в цьому допомогла й сама артистка. Редакція сайту Добрі новини зʼясувала, звідки пішли такі думки.

Як пише OBOZREVATEL, Анатолій зміг покинути територію України через те, що його зіркова бабуся заплатила чимало коштів третім особам, які допомогли хлопцеві спокійно виїхати. Зараз він проживає в Європі і, якщо вірити чуткам, його утримує зіркова бабуся, а сам Анатолій намагається розвинути свою музичну карʼєру, але поки в нього це не дуже виходить.

Раніше прикордонники затримали двох чоловіків, які намагалися незаконно перепливсти кордон з Молдовою на човні. Затриманими виявилися син та онук Софії Ротару, то ж як хлопець зміг виїхати без проблем за кордон – залишається невідомим.

Онук Ротару відверто розповів про свою втечу з України
Онук Ротару відверто розповів про свою втечу з України

Сам Анатолій каже, що покинув Україну лише для того, щоб почати нову сторінку своєї творчості і життя в Європі за 6 місяців сильно змінило його, тому він готовий творити і показати всім та кожному, чого навчився за цей час.

“Я був змушений залишити країну, щоб розпочати нове життя. Понад 6 місяців я живу як справжній кочівник. Таке життя мене навчило багатьом речам і дало новий погляд на багато речей”, – каже Анатолій.

Пояснивши свою позицію, Євдокименко не забув подякувати всім українцям і сказав, що останній рік був дуже важним для кожного. Музикант співчуває родинам загиблих воїнів і приносить свої особисті співчуття. На думку Анатолія, ніхто не повинен був ніколи відчути такого страшного болю, як втрата рідної людини у несправедливій війні.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини