“Я змінилась”: 54-річна Надія Матвєєва зізналась, як почувається у стосунках із молодшим на 20 років

Відома українська ведуча чесно розповіла про зміни у своєму житті та пригадала, якою була всього декілька років тому і якою стала зараз, після початку стосунків.

Надія Матвєєва, відома українська ведуча, в особистому блозі розповіла про зміни у своєму житті. Знаменитість випадково натрапила на архівну фотографію, яку зробила 6 років тому. Знаменитість подивилась на кадр і зізналась – зараз, на власну думку, вона виглядає набагато краще, ніж тоді. Ведуча припустила, з чим це може бути пов’язане.

Матвєєва про зміни

На думку Надії Матвєєвої, позитивні зміни, які можна побачити зовнішньо, завжди беруть початок зсередини. Знаменитість припустила, що так змінилась завдяки тому, що робить улюблену справу та займається тільки тим, що приносить їй радість та щастя. Матвєєва визнала, що це дозволяє людині відчувати себе на своєму місці попри різні обставини.

Надія Матвєєва знайшла архівну світлину та заговорила про зміни у своєму житті
Надія Матвєєва знайшла архівну світлину та заговорила про зміни у своєму житті

Варто припустити, що на позитивні зміни у житті відомої української ведучої вплинув і її таємний чоловік. Так, знаменитість раніше розповідала про те, що почала роман із молодшим на 20 років кавалером. Надя Матвєєва на всі запитання про те, чи не відчуває великої різниці зі своїм бойфрендом, відповідала, що дійсно щаслива бути разом із людиною, яка завжди та попри все робить її щасливою.

Надія Матвєєва чесно розповіла про те, якою була раніше та якою стала зараз
Надія Матвєєва чесно розповіла про те, якою була раніше та якою стала зараз

Влітку знаменитість зазначила, що й уявити собі не могла, що закрутить роман із людиною, яка настільки молодша за неї. Ведуча визнала, що завжди вважала подібні союзи позбавленими сенсу – мовляв, із такою різницею у віці нічого справжнього вийти не може. Втім, на момент інтерв’ю для Григорія Решетніка, в якому зірка про це розповіла, вона вже перебувала в стосунках протягом року.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини