“Він був щасливий”: Даша Квіткова вперше прокоментувала новий роман екс-чоловіка Микити Добриніна

Колишні стосунки Даші Квіткової та Микити Добриніна досі не дають спокою прихильникам пари. Днями стало відомо, що Микита закрутив роман з новою дівчиною і Даша дала свій коментар з цього приводу.

На початку 2023 року Даша Квіткова оголосила про несподіване розлучення з Микитою Добриніним. За словами блогерки, у їхніх стосунках виникли певні непорозуміння і вони прийняли спільне рішення про розлучення. Хай би там що не було – екс-подружжя зберегли хороші стосунки для виховання спільного сина Лева. Зараз хлопчик один тиждень живе в батька, а інший тиждень – в мами.

Після розлучення Дашу Квіткову неодноразово підозрювали у стосунках з відомими чоловіками, в той час як про особисте життя Микити Добриніна ніхто нічого не чув, а дарма. Зовсім нещодавно зʼявилася інформація про те, що чоловік закрутив роман з блогеркою Чарою Хорив. Користувачі Мережі поцікавилися в Квіткової, як вона відреагувала на нові стосунки колишнього, на що відповіла дуже просто:

“Головне, щоб він був щасливий, а в мене чимало своїх справ”.

Даша Квіткова прокоментувала новий роман Микити Добриніна
Даша Квіткова прокоментувала новий роман Микити Добриніна

Чутки про роман підтвердилися після того, як Микита опублікував на своїй сторінці у соціальних мережах букет квітів і написав, що йому дуже подобається робити людям приємність. Пізніше з цим же букетом позувала й сама Чара Хорив. Дівчина ніяк не прокоментувала подарунок, а лише залишила на фото смайлик у вигляді білого серця.

Чара Хорив – нова дівчина Микити Добриніна
Чара Хорив – нова дівчина Микити Добриніна

Квіткова ж зараз знаходиться “в активному пошуку”. Зірка дуже зайнята вихованням сина, роботою та новими проєктами, які починає втілювати в життя, тому зараз там зовсім не вистачає місця для нової романтичної подорожі. Хоч Квіткову й підозрювали у стосунках з Євгеном Таллером та Михайлом Заливако – дівчина у стосунках не перебуває з жодним з них.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини