Каменських хотіла відволікти розлученням від переїзду в США? Всі ознаки того, що Настя не повернеться

Настя Каменських, як виявилося, поїхала в Маямі разом з чоловіком, де купається у славі завдяки своєму новому іспаномовному хіту. Невже зірка може там лишитися назавжди?

Українська співачка та телеведуча Настя Каменських викликала справжнє хвилювання серед шанувальників, натякнувши на тривале перебування у Сполучених Штатах Америки. Це рішення викликало чутки та гучні обговорення в мережі, особливо в контексті новин про можливе розлучення з її чоловіком, Потапом.

Між чутками та реальністю

Інформація про можливе розлучення Каменських і Потапа вибухнула в ефірі “Люкс ФМ”. Хоча самі артисти ще не коментували ці чутки, мережа заполонили різноманітні висловлювання та домисли. Фанати та користувачі соціальних мереж розпочали обговорювати можливі причини, що могли призвести до розлучення, та висловлювати свої припущення.

Наступною ланкою у ланцюгу суперечок стали фотографії та відео, які з’явилися з Маямі. Виявилося, що артистка вирушила в США для презентації своєї нової іспаномовної пісні, не залишивши свого обранця в Україні. Це викликало змішані реакції у фанів, оскільки деякі вбачали у цьому новий етап у творчості, тоді як інші не зрозуміли рішення полишити дім та Батьківщину.

Чому ж у мережі з’явилися теорії про те, що Настя Каменських може не повернутися? Останнім часом артистку та її чоловіка активно обговорюють у зв’язку з великою кількістю хейту, спрямованого в їхню сторону. Спільні фотографії та відео не зупинили хвилю критики, а навпаки, збільшили інтенсивність обговорення в мережі.

До того ж, сама Настя Каменських в останні роки активно розширювала свої творчі горизонти за кордоном. Вона ще у 2017 році прокладала собі шлях в закордонний шоу-бізнес, що також може впливати на її рішення про подовження перебування у США.

Відтак, доля подальшого перебування Насті Каменських у Сполучених Штатах лишається поки що загадковою та на подальші новини від артистки.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини