“Неймовірний український народ”: Настя Каменських в сонячному Маямі розповідає про любов до України

Настя Каменських разом зі своїм чоловіком Потапом вкотре покинули територію України. Зараз зірка перебуваючи в сонячному Маямі розповідає про любов до України.

Відома українська співачка Настя Каменських днями опублікувала новий пост. В ньому зірка поділилася, чим зараз займається у Сполучених Штатах Америки і розповіла, що її місія – це прославляти Україну в кожному куточку світу. Про все це артистка розповіла супроводжуючи пост яскравим фото з сонячного міста Маямі.

“Для мене дуже важливо ділитися своєю творчістю в різних куточках світу і, звісно, прославляти нашу Україну та весь наш народ”, – написала співачка.

Прихильники зірки у коментарях не дуже зраділи таким роздумам про Україну, перебуваючи зовсім не там і висловили власні думки з цього приводу:

  • “Дуже класно говорити про Україну українською мовою в Маямі”,
  • “На обличчі прям горе та переживання за свою країну… Яка дурненька, як в інтервʼю зі сльозами на очах, так і на фото з посмішкою на обличчі. Лицемірство просто за межами”.
Настя Каменських ніжиться в Маямі під сонцем
Настя Каменських ніжиться в Маямі під сонцем

Настя Каменських разом з чоловіком Потапом все частіше піддаються критиці зі сторони українських користувачів в Мережі. Потапа зовсім нещодавно заскочили в Дубай у компанії російських зірок, в той час, як в Україні сотні жінок та чоловіків страждають від дій російської федерації. Ні Каменських, ні Потап не стали коментувати такої появи чоловіка в російському суспільстві.

Все більше чуток зʼявляється про розлучення відомої пари. Хоч вони намагаються опублікувати спростування у вигляді спільних фотографій та подорожей – користувачі Мережі припускають, що вони вже давно знаходяться на межі розлучення, але намагаються різними способами врятувати свій шлюб.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини