“Хайп на розлученні або рекламують вагітність”: Христина Горняк розкрила, як стала успішною без Остапчука

Відома українська блогерка та колишня дружина Володимира Остапчука Христина Горняк поскаржилась на сучасних блогерів. Знаменитість розкрила свій секрет успіху.

Особливу популярність відома українська блогерка Христина Горняк здобула після одруження з шоуменом Володимиром Остапчуком. Втім, навіть після розлучення зі вже колишнім чоловіком знаменитість не втратила своїх фанатів – ті, кому щиро подобалась зірка, залишились поруч із нею навіть після її розриву з ведучим. Нещодавно у своєму блозі Горняк поскаржилась на блогерів, які “хайпують” на темах розлучення, вагітності та інших життєвих ситуаціях.

Горняк про сучасних блогерів

За словами Христини Горняк, варто їй зайти до соцмережі Інстаграм, як вона бачить купу історій – про хайп на розлученні, рекламу вагітності, сльози з обіцянками розповісти про ті чи інші неймовірні історії. Знаменитість зізналась, що такі дії блогерів залишають її в розгубленості, але вона їх не засуджує. Ба більше, блогерка зазначила, що й сама хотіла б так вміти. Втім, на її сторінці все буденно та спокійно.

Христина Горняк зізналась, що не розуміє сучасних блогерів та їхнього способу стати відомими
Христина Горняк зізналась, що не розуміє сучасних блогерів та їхнього способу стати відомими

Свій секрет популярності знаменитість замовчувати не стала. Христина Горняк натякнула, що вона зуміла зібрати навколо себе стільки відданих фанатів завдяки тому, що ніколи не намагалась створювати шум навколо речей, які того не варті. Знаменита блогерка подякувала підписникам за те, що вони так довго з нею. Христина Горняк назвала себе “нехайповою”, але, разом із тим, натякнула, що саме це і є секретом реального успіху.

Христина Горняк зізналась, як сама стала популярною без Володимира Остапчука
Христина Горняк зізналась, як сама стала популярною без Володимира Остапчука

Попри те, що знаменитість ніколи не розповідала про життєві пригоди у фарбах, їх у неї вистачає. Про це Христина Горняк розповіла, продовжуючи тему блогерства. Зірка зазначила, що могла б і книгу написати про все те, що відбулось і відбувається з нею. Втім, додала Горняк, поки що вона не готова так відверто говорити про своє особисте життя.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини