“Ми виберемося”: Оля Цибульська натякнула на розлучення з чоловіком, за якого вийшла 20 років тому

Відома співачка Оля Цибульська занепокоїла своїх шанувальників несподіваними заявами. Знаменитість підтримала свою подругу, яка розлучається, натякнувши, що у неї була схожа ситуація.

Оля Цибульська, відома українська співачка, давно здобула популярність серед своїх шанувальників. З самого початку кар’єри зірка перебувала у стосунках зі своїм чоловіком Сергієм. Щоправда, 20 років шлюбу знаменитість не говорила публічно про свого обранця та приховувала його особистість – фанати не знали ні його імені, ні того, чим він займається. Після 24 лютого знаменитість вперше показала свого коханого.

Цибульська про розлучення

Нещодавно українська актриса Анна Трінчер оголосила про розлучення зі своїм чоловіком Олександром Волошиним. У коментарях до публікації з цією новиною Оля Цибульська підтримала зіркову подругу, зазначивши, що у ній впізнає саму себе.

“Єдине, що хочу сказати, я обіймаю тебе. У тобі сьогоднішній я бачу себе 10 років тому. У тебе дійсно є ти, що б не відбувалося навколо”, – прокоментувала Оля Цибульська.

Оля Цибульська прокоментувала розлучення Анни Трінчер і натякнула на проблеми у шлюбі
Оля Цибульська прокоментувала розлучення Анни Трінчер і натякнула на проблеми у шлюбі

Втім, шанувальників відомої української співачки занепокоїла її реакція на її коментар у підтримку Анни Трінчер. Користувачі мережі зазначили, що слова артистки про те, що у своїй колезі вона бачить себе 10 років тому. Артистка зауважила, що відчувала себе у подібній ситуації, але найголовніше, що відчувала – підтримку від самої себе.

Оля Цибульська занепокоїла шанувальників несподіваними зізнаннями про своє особисте життя
Оля Цибульська занепокоїла шанувальників несподіваними зізнаннями про своє особисте життя

Варто зазначити, що останнім часом відома українська співачка не згадує свого чоловіка в особистому блозі в соціальній мережі Інстаграм. Раніше, після того, як артистка розповіла фанатам, ким насправді є її обранець, вона почала частіше публікувати фотографії та відео за його участю. Можна припустити, що коханий Олі Цибульської за 20 років звик до того, що вона не показує його фанатам. Ймовірно, так чоловікові артистки подобається більше.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини