Віра Брежнєва знайшла собі нового чоловіка після розлучення з Костянтином Меладзе: більше не самотня – ЗМІ

Відома українська співачка Віра Брежнєва, за чутками, знайшла нового чоловіка. У мережі повідомили нові деталі, про які раніше ніхто не здогадувався.

Не так давно стало відомо про розлучення артистки Віри Брежнєвої та її колишнього чоловіка продюсера Костянтина Меладзе. Хоча зіркова пара навіть після свого розриву не повідомила про причину власного рішення, шанувальники і досі припускають, що річ у різних політичних поглядах. Хай там як, але відома українська відьма озвучила й іншу причину – мовляв, у співачки з’явився інший чоловік.

У Брежнєвої новий чоловік

Відьма Марія Тиха висловила припущення щодо причини розлучення відомої артистки Віри Брежнєвої та її вже колишнього чоловіка, продюсера Костянтина Меладзе. Провидиця зазначила, що артистка – не самотня, а її серце зайняте коханням до чоловіка. Марія Тиха також зазначила, що новий обранець Віри Брежнєвої молодший за її колишнього чоловіка Костянтина Меладзе.

Українська відьма назвала ймовірну причину розлучення Віри Брежнєвої та її чоловіка Меладзе
Українська відьма назвала ймовірну причину розлучення Віри Брежнєвої та її чоловіка Меладзе

Крім того, висловилась Марія Тиха і про те, яким був шлюб Віри Брежнєвої та її екс-чоловіка Костянтина Меладзе. Вона зазначила, що цей союз завжди здавався їй просто піаром. Тиха зауважила, що не бачила у шлюбі зіркового подружжя щирості та кохання. На думку відьми Марії, артистка дивилась на свого колишнього, як на батька, а ось Меладзе бачив у Брежнєвій свою доньку.

У мережі обговорили причину розлучення Віри Брежнєвої та Костянтина Меладзе
У мережі обговорили причину розлучення Віри Брежнєвої та Костянтина Меладзе

Варто нагадати, що не так давно відома українська співачка висловилась про розлучення зі своїм чоловіком. Віра Брежнєва зазначила, що після розриву з Костянтином Меладзе вона ніби втратила частину свого життя. Втім, продовжила свою думку співачку, з кожним новим днем вона відчуває, що продовжує крокувати вперед – хоча страшно відпускати своє минуле, зірка все-таки йде далі.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини