Як виглядає син Алана Бадоєва від колишньої дружини Жанни зараз: зустріли б на вулиці – не впізнали

Український режисер та продюсер Алан Бадоєв, відомий своєю творчістю та документальним фільмом "Довга Доба", розкриває момент свого батьківства та ділиться рідкісною світлиною свого сина Бориса.

Український режисер та продюсер Алан Бадоєв, відомий не лише своєю творчістю, але і вражаючими сімейними цінностями. Він знову зворушив своїх шанувальників рідкісною світлиною свого пасинка Бориса.

На фоні осінніх дерев відзнятий Борис виглядає, як доросла особистість, і в очах його батька Алана Бадоєва, який стоїть за кадром, стовідсотково відбивається гордість і невимовна любов. Режисер не припиняє вражати свою аудиторію не лише своєю неймовірною творчістю, але і відкритим серцем у батьківстві.

Чоловік зізнався у підписі до фото, що у нього немає слів від того, як виріс його хлопчик. Зазначимо, що Алан підписав фото:

“Мій син.”

Це означає тільки те, що незважаючи на те, що Борис – не рідний син режисера, але між ними все одно є глибокий духовний зв’язок.

Як виглядає названий син Алана Бадоєва: рідкісне фото
Як виглядає названий син Алана Бадоєва: рідкісне фото

Алан і Жанна Бадоєва, його колишня дружина, разом були близько 9 років і виховували доньку Лоліту. Але, попри розлучення, Алан та Борис також підтримують чудові стосунки. Варто зазначити, що Борис – дитина Жанни від її першого шлюбу. Режисер завжди ставився до юнака з особливою теплотою і захопленням, і це видно в кожному його слові та жесті.

Нещодавно в українському шоу-бізнесі помітно зростає тенденція активно ділитися не лише творчістю, але й цікавими та особистими моментами сімейного життя. Алан Бадоєв, в свою чергу, стає прикладом того, як важливо цінувати та підтримувати близьких, будучи відомою постаттю в галузі мистецтва.

Нагадаємо, що нещодавно Алан Бадоєв випустив у світ документальну стрічку “Довга Доба”. Стрічка підіймає дуже актуальні теми сучасності та займається просвітленням суспільства.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини