Оля Полякова забула слова власної пісні й насмішила фанів: хто пише тексти для Суперблондинки насправді

Відома українська співачка насмішила фанатів кумедним відео. Знаменитість заспівала разом зі старшою донькою власну пісню, але в кінці забула слова. Чи дійсно зірка написала хіт сама?

Оля Полякова, відома українська співачка, нещодавно вирушила на відпочинок зі своєю донькою Машею. В останній день на теплому острові зіркові мама й донька вирішили сходити в ресторан. Збираючись на вечерю, знаменитості записали відео, в якому разом заспівали нову пісню Олі Полякової “Вишні”. Втім, у самому кінці Суперблондинка забула текст власного хіта.

Полякова забула слова своєї пісні

Втім, знаменитість вирішила не приймати цю ситуацію близько до серця. Відома артистка Оля Полякова посміялась зі своєї пам’яті, а її донька Маша підтримала маму та з гумором поставилась до того, що відбулось. Співачка та її талановита дитина вирішили посміятись з забудькуватості знаменитості та не приділяти цьому особливої уваги. Нагадаємо, що пісню “Вишні”, яку й співали дівчата, Оля Полякова презентувала 1 грудня цього року.

Відома українська співачка Оля Полякова забула слова своєї нової пісні Вишні
Відома українська співачка Оля Полякова забула слова своєї нової пісні Вишні

Варто зазначити, що такий казус лише розпалив цікавість шанувальників Олі Полякової до того, хто ж пише для неї пісні. Звісно, творча натура час від часу самостійно створює тексти своїх хітів. Проте, чимало композицій для відомої української співачки написала її незмінна колега та помічниця Ольга Бажана. Знаменита продюсерка, хіт-мейкерка та співачка давно знайома з Суперблондинкою, тому залюбки з нею співпрацює.

Хто насправді пише тексти пісень для відомої української співачки Олі Полякової
Хто насправді пише тексти пісень для відомої української співачки Олі Полякової

Нову пісню “Вишні”, так само як і популярний хіт “Королева ночі”, для артистки написала Ольга Бажана. Ба більше, минулого року знаменитість створила для своєї колеги ще й інший трек. Так, у вересні минулого року Бажана написала текст до пісні “Все буде добре, Оля”, яка стала справжнім позитивним маніфестом і натхненням для багатьох шанувальників зірки.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини