Даша Астаф’єва відверто розповіла про свої стосунки: за півтора року посивіла та переосмислила життя

Відома українська артистка Даша Астаф'єва у новому інтерв'ю розповіла про своє особисте життя. Знаменитість зізналась, як на неї вплинули стосунки з коханим чоловіком.

Даша Астаф’єва, відома українська артистка, нещодавно дала інтерв’ю для видання “ТСН”. Знаменитість розповіла чимало цікавого про своє особисте життя. Зокрема, співачка та модель поділилась деталями про стосунки, а також зізналась, чому в такому молодому віці у неї на голові вже можна знайти сиве волосся.

Астаф’єва про свої стосунки

В інтерв’ю для “ТСН” Даша Астаф’єва зазначила, що наразі вона керується правилом не розповідати публічно про особисте життя. Знаменитість повідомила пресі, що зараз вона дуже щаслива, а її стосунки з коханим надихають її та дають сили крокувати вперед. Зірка зазначила, що бажає кожній людині, яка зараз почувається самотньою, вірити в те, що справжнє кохання все-таки існує.

Даша Астаф'єва чесно прокоментувала своє особисте життя та розповіла про стосунки
Даша Астаф’єва чесно прокоментувала своє особисте життя та розповіла про стосунки

А ось що стосується сивого волосся, то воно на голові Даші Астаф’євої з 16 років. У коментарі для журналістів знаменитість розповіла, що її батько також почав сивіти дуже рано, тому вона може легко пояснити таку особливість своєї зовнішності. Ба більше, останні півтора року повномасштабної війни були для Даші Астаф’євої, як і для всіх українців, дуже стресовими, тому цього на голові артистки сивого волосся стало більше.

Даша Астаф'єва зізналась, чому насправді посивіла за останні півтора року
Даша Астаф’єва зізналась, чому насправді посивіла за останні півтора року

Знаменитість зізналась, що до 24 лютого минулого року її шевелюра була лише частково світлою, але після злощасного дня абсолютно кожна волосинка на її голові стала сивою. Даша Астаф’єва зізнається, що тепер вона постійно фарбується. Артистка не змінювала колір свого волосся, адже чорний – це її натуральний відтінок. Втім, щомісяця їй доводиться ходити в салон.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини