Монатік, Могилевська, Барських та інші: скільки коштують виступи зірок на Новий рік та хто з них найдорожчий

Новий рік вже зовсім скоро, а це значить, що українські знаменитості можуть гарно заробити, адже в святкові дні їх прайс значно збільшується. Про які суми йде мова - читайте далі.

Блогерка Уля Шуба на своєму ютуб-каналі розповіла, скільки коштують виступи українських артистів на Новий рік.

Так, зустріти Новий рік з мультиартистом Дмитром Монатіком коштує 70 тисяч доларів. В той же час, згідно інформації на сайті івент-агентства “Prime Event”, виступ зірки, тривалістю 45 хвилин, коштує 35 тисяч євро. А ось на Новий рік, звісно, доведеться заплатити значно більше.

Дмитро Монатік
Дмитро Монатік

Наталя Могилевська готова виступити на святі в новорічну ніч за 30 тисяч доларів. Студія “Квартал 95” прийде на свято в Новий рік, щоб розсмішити жартами, за 50 тисяч доларів.

Наталія Могилевська
Наталія Могилевська

А от Макс Барських погодиться на виступ в новорічну ніч за 100 тисяч доларів.

Раніше телеведучий та власник івент-агентства “Дядя Жора Company” Вадим Мічковський в одному з інтерв’ю розповідав, що час виступу знаменитості на корпоративі залежить від тривалості свята та кількості запрошених зірок. Це може бути як повноцінний концерт, так і виступ всього з декількох пісень.

“Гонорари артистів стартують від 3 тисяч і до 50, і це у валюті. Топ-ешелон працює від 20 тис доларів”, — уточнював Мічковський.

Часто в новорічні свята зірки піднімають прайс на виступ на 20%, та вартість може зростати й вдвічі.

Нагадаємо про цікавинки в райдері відомих українських знаменитостей. Вищезгаданий Монатік розповідав, що обов’язковим пунктом, який мають виконати організатори, – є наявність кіндер-сюрпризів. Це своєрідна ностальгічна традиція, яка вже багато років є в його команді.

Зазначимо, що з початком повномасштабної війни в Україні, артисти жаліються, що втратили заробіток. Багато з них виступають на благодійних заходах, де збирають гроші для допомоги ЗСУ.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини