Ведуча 1+1 Наталія Островська показалася із новонародженою донькою: як назвали маленьку крихітку?

Новини щасливого материнства продовжують нас радувати, а цього разу героїнею є талановита журналістка та ведуча Наталя Островська. Як назвали новонароджену дівчинку?

В червні цього року вона оголосила свою вагітність, а в листопаді подарувала світові свою першу дитину – чарівну дівчинку. З неабияким захопленням та гордістю Наталя представила свою малятко світу, а також розкрила вибране для неї ім’я.

На своїй сторінці в Instagram ведуча оприлюднила студійне фото з малюком і розкрила таємницю, як обрали ім’я для своєї доньки. За словами Островської, разом із чоловіком вони звернулися до церковних святців для вибору особливого імені. Лікарі підказали, що дівчинка мала з’явитися на світ 11 листопада, дня святкої Агати за церковним календарем. І хоча народження відбулося трошки пізніше, 17 листопада, вони залишились вірні вибору імені.

Таким чином, щаслива мати стала мамою Аґати Богданівни Островської. Ім’я, яке має давню історію, походить від грецького “agathos” і перекладається як “хороша” чи “добра”. Наталя ділиться радістю та каже:

“Подобається, як воно звучить з по батькові – Аґата Богданівна”.

Нехай це ім’я несе маленькій Аґаті щастя, здоров’я та радість, а її життєва подорож буде так само яскравою, як її ім’я вибране люблячими батьками. Бажаємо родині Островських тепла, затишку та безмежної любові у цьому чудовому життєвому етапі.

Нагадаємо, що Наталія Островська, будучи на 9 місяці вагітності взяла участь у зйомках серіалу українського виробництва. Цим вона добряче здивувала фанатів та колег, бо, усім відомо, що під час вагітності працювати складніше, ніж у звичайному стані. Телеведуча знялася в одному із епізодів серіалу “Жіночий лікарь”.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини