Українська “Мері Попінс”: донька Ольги Полякової здивувала підписників новим авангардним псевдонімом

Українська рок-гурт "Шви" знову ожив завдяки таланту та енергії 18-річної Марії Полякової, доньки відомої української співачки Олі Полякової.

Після періоду відсутності гурт вразив своїх шанувальників концертом в Одесі.

Марія вирішила взяти на себе відповідальність за “Шви” та виступати під новим псевдонімом Marry Poppers. Це не тільки свідчить про креативність та самостійність молодої артистки, але й вказує на новий етап в розвитку гурту.

Її мати, Оля Полякова, виклала фотографію та новину про повернення гурту у своєму Instagram, радіючи успіху та професійному зростанню своєї доньки.

Співачка в захопленні поділилася новиною, що її старша дочка Маша знову об’єднала свій відомий гурт “Шви” та виступає під новим сценічним ім’ям Marry Poppers. Вони провели концерт в Одесі, де їх викликали на біс п’ять разів, і ця подія її захопила, оголошуючи народження нової зірки.

Однак успіх Марії також супроводжується негативними коментарями від деякої частини глядачів. У відповідь на це Оля Полякова, виявивши материнську обуреність, написала:

“Значить так! Хто напише бридоту, прокляну! Я не жартую!”

Маша Полякова виступила із своїм гуртом в Одесі
Маша Полякова виступила із своїм гуртом в Одесі

До свого відродження в гурті “Шви”, Марія Полякова навчалася в Великій Британії, але згодом вирішила продовжити свою освіту в Україні. Зараз вона студентка Київської консерваторії на композиторському відділенні, що підкреслює її багатогранний талант та зацікавленість у музичній сфері. Ми очікуємо нових творчих досягнень від цієї талановитої молоді!

Нагадаємо, що нещодавно відбулася прем’єра нової пісні “Вишні” від української співачки Олі Полякової. Перед вечерею на Занзібарі, вона вирішила поділитися фрагментом нового треку у своєму фотоблозі, виконавши його у дуеті зі своєю 18-річною донькою Машею. Завершуючи відео, Оля невірно виговорює слова власної композиції, що викликало сміх і у самої артистки, і у її доньки.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини