“У мрії немає терміну придатності”: Настя Каменських натякнула, що вагітна, показавши гарний круглий живіт

Настя Каменських показала нову світлину зі Штатів та заговорила про здійснення мрій. Прихильники вже запідозрили, що дружина Потапа може бути вагітною.

Настя Каменських знову розбурхала чутки про свою ймовірну вагітність. Зірка ще до повномасштабного вторгнення говорила, як сильно хоче народити дитину, а зараз ледь приховує округлий живіт. Невже це правда, що артистка при надії?

На початку своєї кар’єри, як частини дуету “Потап і Настя”, співачка завоювала мільйони шанувальників свого таланту та нестримної енергії. І, здається, коли селебріті вирішила розширити свої творчі горизонти та вирушити працювати в Штатах, вона стане ще більш впливовою фігурою у шоу-бізнесі.

Настя Каменських в Маямі сумує за Україною
Настя Каменських розбурхала чутки про свою вагітність

Останнім часом зірка активно просуває свій новий хіт, який відрізняється від її звичайного репертуару — це пісня, виконана іспанською мовою. За словами співачки, це є свого роду новим етапом у її кар’єрі та спробою вийти за межі своїх можливостей.

Проте, увага публіки спрямована не тільки на творчий успіх артистки, але і на зміни в її фігурі. Коли Настя Каменських показала світові свій гарний новий образ на своїй сторінці в соціальних мережах, виникло безліч питань і припущень. Всі справа в тому, що прихильники, як завжди побачили округлий живіт.

“У мрії немає терміну придатності”, — загадково написала артистка.

Настя Каменських розбурхала чутки про свою вагітність

Звісно, ​​спростувати або підтвердити інформацію про вагітність дружини Потапа може лише сама артистка. Якщо інформація про вагітність виявляється вірною, це може бути для неї новим, захоплюючим етапом та може підвищити ще більший інтерес до її творчості та особистого життя.

Нарешті, якщо вагітність Каменських виявиться правдивою, це буде ще одним доказом того, що життя та кар’єра артиста можуть розвиватися паралельно, надаючи нові, неочікувані фасети їхньої особистості та виражаючи багатогранність їхнього таланту.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини