Міг стати футболістом, але не вдалося: 31-річний Михайло Кацурін показав, як виглядав в 13 років

Зараз Міша Кацурін – відомий ресторатор, який професійно займається улюбленою справою, але мало хто знає, що в 13 років чоловік хотів стати футболістом.

В дитинстві у кожного з нас були свої мрії та улюблені заняття. Хтось хотів стати космонавтом, хтось – моделлю, а хтось – професійно займатися танцями. Міша Кацурін в 13 років активно займався футболом і навіть подумати не міг про те, що стане далеко не футболістом, а відомим на всю Україну ресторатором.

Чоловік вирішив поділитися зі своїми прихильниками фотографією зі свого минулого. На знімку можна побачити 13-річного Мішу в оточенні його друзів з футболу з милою посмішкою на обличчі. Як пригадує сам Кацурін, він був справжнім бердянським фраєром і в той день вони з хлопцями приймали участь у змаганнях з вуличного футболу.

Міша Кацурін показав, як виглядав у дитинстві
Міша Кацурін показав, як виглядав у дитинстві

Користувачі Мережі засипали чоловіка компліментами. Про своє минуле життя та дитинство Михайло розповідає дуже рідко, тому таке фото стало справжнім відкриттям для його прихильників. Фани попросили частіше показувати своє дитинство і розповідати про нього, адже їм дуже цікаво побачити, яким ресторатор був у свої юні роки.

До слова, чоловік почав більше показувати навіть своє особисте життя у соціальних Мережах. Нещодавно артист провів черговий вечір зі своїми дітьми та Надею Дорофєєвою і показав прихильникам, як вони з Надею роблять дітям зачіски, вкладають волосся та просто весело проводять час. Варто зазначити, що Міша та його колишня дружина Даша Кацуріна дуже розумно підійшли до виховання дітей і малеча має можливість проводити час окремо з батьком і окремо з мамою. Таким чином екс-подружжя не сваряться за увагу дітей і виховують їх у повноцінній родині.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини