Наталія Могилевська продемонструвала магічне перетворення: зірка без косметики і з нею – дві різні людини

Наталія Могилевська продовжує дивувати прихильників не лише своїми новими піснями, але й сміливістю. Жінка показалася без краплі макіяжу в соціальних мережах.

Зірки українського шоу-бізнесу постійно наносять макіяж і не завжди готові показувати своє істинне обличчя. Часто під тонною гриму приховується зовсім не та людина, яку всі звикли бачити, але є й такі, хто не соромиться своєї натуральної краси. Наталія Могилевська якраз одна з таких жінок.

Співачка не побоялася показати своє обличчя без фільтрів та макіяжу під час співпраці з українським блогером-візажистом Єгором, який зняв на відео “до” та “після” перетворення Наталії Могилевської. На перших кадрах зірка постає перед прихильниками повною натуральності, аж за мить картинка змінюється і Могилевська хизується неймовірним макіяжем, який отримала від візажиста.

“Я завжди готова знайомитися з молодими спеціалістами, завжди готова до колаборацій. Єгор, дуже рада знайомству!”, – написала Могилевська в описі під відео.

Наталія Могилевська без краплі макіяжу
Наталія Могилевська без краплі макіяжу

Макіяж виконаний у стриманих нюдових кольорах з невеличкими блискучими акцентами на очах зірки. Помаду Єгор підібрав ідеально до типу на кольору обличчя самої Наталки Могилевської – пастельний коричневий колір, який пасує далеко не кожній жінці. Можна помітити, що на нижніх віях було зроблено ляльковий ефект, але роздивитися, чи це накладні вії, чи справжні вії співачки – майже неможливо, хоч виглядає це дуже ефектно.

  • “Шикарний макіяж, а пісня, як завжди, чіпляє до сліз. Дуже хочеться вірити, що скоро дійсно все буде добре, всі повернемося від болю і втоми”,
  • “Так, візажист дуже талановитий, прибрав всі недоліки шкіри та скинув кілька років. Молодець”,
  • “Дуже крутий макіяж, Наташа просто красуня”, – пишуть прихильники.
Макіяж від українського візажиста омолодив Могилевську
Макіяж від українського візажиста омолодив Могилевську

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини