Вискочила заміж у 18 років: співачка Lama зізналася, як це відбулося та хто був обранцем – юний Томас Андерс

Українська співачка Lama, після довгої перерви у творчості, вирішила дати інтерв'ю Славі Дьоміну. У розмові жінка розкрила не тільки причини припинення своєї творчості, а і зачепила тему кохання.

У світі зірок і слави іноді доля приміряє різні обличчя. Українська співачка Наталя Дзеньків, більше відома під псевдонімом Lama, нещодавно розкрила фанатам та шанувальникам деталі свого першого невдалого шлюбу під час інтерв’ю зі Славою Дьоміним.

Вона висловила свою феєричну захопленість хлопцем, схожим на популярного актора Томаса Андерса, і зізналася, що, будучи дуже молодою та безтурботною, навіть не звертала увагу на його справжню особистість та характер. Дійшло навіть до того, що після швидкого знайомства вона прийняла пропозицію руки та серця в той самий день, але їхні стосунки тривали всього лише рік. Незабаром з’явився Віталік Телезін, який внесе свої корективи в подальше життя Наталі.

Lama розповіла, чому зникла з медіа на цілих 10 років
Lama розповіла, чому вийшла заміж у 18 років

Lama висловила, що він дивувався тому, чому вона сміється, а не плаче, бо зазвичай люди, розлучаючись, сумують. Вона додала, що плакала лише у той момент, коли оголосила, що все закінчено, віддзеркалюючи свою внутрішню силу духу.

Наразі Наталя Дзеньків перебуває у тривалих стосунках без штампу в паспорті. За її словами, формальне одруження не є для них пріоритетом. Співачка підкреслила, що вони не одружені, і висловила переконання, що для них це не потрібно, оскільки у них вже є нормальна повноцінна родина. Вона додала, що її мама має таке ж саме уявлення про сімейну щасливу реальність, як і вона сама.

Нагадаємо, що співачка не так давно повернулася на сцену зі своєю творчістю. Вона зізналася, чому їй довелося зробити таку велику перерву у 10 років та вразила цим своїх давніх шанувальників.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини