Дружина Віктора Павліка зізналась, що на ній “висить” кредит: на що Репяхова витратила майже мільйон?

Відома українська блогерка та дружина артиста Віктора Павліка Катерина Репяхова розповіла про свій борг. Знаменитість чесно зізналась, що виплачує його без допомоги чоловіка.

Катерина Репяхова, відома українська блогерка, активно веде особисту сторінку в соціальній мережі Інстаграм. Хоча більшість шанувальників підтримують зірку, час від часу дружина Віктора Павліка таки стикається з критикою. Так, наприклад, нещодавно знаменитість була змушена розкрити свої фінансові секрети, аби довести – за свого чоловіка вона вийшла заміж не заради достатку та безбідного життя.

Репяхова про свій кредит

На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм відома українська блогерка наткнулась на хейтерський коментар. Так, зірка показала, як одна з користувачок мережі зазначила, ніби вони з її чоловіком виглядають, ніби батько та донька. Крім того, у цьому коментарі можна було побачити натяк на те, що Репяхова нібито вийшла заміж за Павліка тільки заради грошей.

Дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова показала коментарі від недоброзичливців
Дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова показала коментарі від недоброзичливців

У відповідь на нетактовний коментар зірка жартома зазначила, що настільки сильно любить гроші чоловіка, що майже їх не витрачає. Катерина Репяхова зазначила, що, наприклад, свій кредит у 700 тисяч гривень вона закриває самостійно – без допомоги Віктора Павліка. Згадала зірка і про те, що вона працює одразу на трьох роботах, аби покрити свої потреби та забезпечити родині комфортне життя. Катя Репяхова також пожартувала, що живе у зйомній квартирі також саме через те, що любить гроші.

Дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова розповіла про власний кредит і на що його витратила
Дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова розповіла про власний кредит і на що його витратила

Повертаючись до теми кредиту, відома українська блогерка назвала і причину, навіщо їй потрібен був кредит. Знаменитість зазначила, що взяла у борг майже мільйон гривень для того, щоб оплатити купівлю нового автомобіля. Катерина Репяхова показала, що наступний платіж у більш як 20 тисяч гривень їй потрібно внести вже на початку наступного року.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини