Даша Квіткова розповіла, чи платить Микита Добринін аліменти на сина Лева: “У нас все 50 на 50”

Виховання дітей – це дуже складно, особливо, якщо це перша дитина. Даша Квіткова розповіла, чи платить її екс-чоловік аліменти для виховання сина, чи ні.

Даша Квіткова та Микита Добринін вже майже рік перебувають у статусі розлученої пари. Екс-подружжя розлучилися без скандалів та поливанням один одного брудом у соціальних мережах і вирішили всі свої справи як дорослі люди. Також в колишніх закоханих залишився спільний син, виховання якого батьки також вирішили поділити для того, щоб хлопчик зростав у повній родині і не відчував, що батьки розлучилися.

У своїх соціальних мережах Квіткова показує все своє життя. Спільні прогулянки з сином, запуски нового проєкту, відпочинок з друзями – це те, чим заповнена стрічка сторіз Даші з самого ранку і аж до самого вечора. Крім цього зірка любить спілкуватися зі своїми прихильниками на різні теми, тому часненько просить їй залишити свої цікаві питання, на які охоче відповідає.

Даша Квіткова зізналася, чи платить Микита Добринін їй аліменти на сина
Даша Квіткова зізналася, чи платить Микита Добринін їй аліменти на сина

Під час одного зі своїх інтервʼю на “Люкс.фм” Даша розповіла, що в них з Микитою немає такого, що чоловік платить аліменти на утримання дитини. Батьківство вони вирішили поділити порівну і, щоб не виникало зайвих суперчок, син Лев проводить один тиждень з мамою, а другий – з батьком.

“У нас все 50 на 50. Аліментів ніяких немає. Мені пощастило з Микитою, як з татом. Буває таке, що я сумую за сином, але я розумію, що зараз тиждень тата. Все в порядку”, – каже Даша.

Такий підхід до батьківства є справжнім прикладом для тих пар, які розлучилися і не знають, як правильно підійти до виховання спільних дітей, але не потрібно наголошувати при дитині про те, що батьки розлучилися. Даша та Микита обрали вірну стратегію, від якої син Лев не почуває себе позбавленим уваги одного з батьків, оскільки однаково проводить час як з мамою, так і з татом.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини