“Для мого тата мене не існує”: Катерина Репяхова розповіла про напружені стосунки з батьком

Катерина Репяхова разом з Віктором Павліком виховують спільного сина, але, як виявилося, стосунки самої Катерини з її батьком зараз не в найкращому становищі.

У соціальних Мережах Катерини Репяхової часто можна побачити її маму – красиву, усміхнену та успішну жінку, яка пишається досягненнями своєї доньки. Мама разом з Катериною час від часу їздять на відпочинок та проводять разом багато часу. Як казала сама Репяхова – вона вдячна мамі за всю підтримку, яку отримала в дитинстві і тепер хоче подякувати своїй мамі за це.

Здавалося б, якщо дівчина у таких хороших стосунках з мамою, то з батьком також у них все добре і не виникає жодних проблем, але, на жаль, це зовсім не так. Зі своїм рідним батьком Катерина не спілкується вже дуже багато років і відверто не розуміє, що трапилося. Редакція сайту Добрі новини зʼясувала подробиці цього інциденту.

Як зізнається сама блогерка, її батько жодного разу не бачив її сина та не привітав рідну доньку з такою подією. Для Катерини така поведінка видається дуже дивною, оскільки в в юному віці її батько дуже сильно любив її і благав її маму про ще одну дитину. Чому його ставлення різко змінилося – невідомо.

Катерина Репяхова розповіла про стосунки з рідним батьком
Катерина Репяхова розповіла про стосунки з рідним батьком

Востаннє дівчина контактувала зі своїм батьком тоді, коли він подав на неї до суду. На щастя, дівчина змогла отримати перемогу в суді, а її батько лише привітав її з цим і більше не давав про себе знати. Зірка каже, що вже давно пробачила йому таку поведінку і в будь-якому випадку прийде йому на допомогу, якщо він цього потребуватиме.

“Я його пробачила. Чесно. Я завжди прийду допомогти, якщо треба буде”, – додає дружина Віктора Павліка.

Катерина Репяхова розповіла про стосунки з рідним батьком
Катерина Репяхова розповіла про стосунки з рідним батьком

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини