Володимир Остапчук показав свою новорічну ялинку: цьогоріч Полтавська дозволила тільки гірлянду повісити

Новий рік та Різдво вже близько, а це означає, що пора прикрашати ялинку. Володимир Остапчук і Катерина Полтавська показали трішки новорічного процесу.

Володимир Остапчук та Катерина Полтавська не проти показати у соціальних мережах подробиці зі свого особистого життя. Прикрашання ялинки зіркова пара також вирішили показати своїм прихильникам. Цього року Катерина та Володимир прийняли рішення не обтяжувати себе купою іграшок на ялинці і прикрасили зелену красуню звичайною мінімалістичною гірляндою, яка гармонійно вписується до загального інтерʼєру квартири.

Катерина також пожартувала про те, що вони з чоловіком прикрашали ялинку вдвічі довше заради того, щоб зняти естетичне відео, а не як нормальні люди зробили це швидко за кілька хвилин. Варто зазначити, що результат був того вартий: прихильники змогли насолодитися коханням зіркового подружжя і поспостерігати за процесом створення затишної новорічної атмосфери.

Для прикрашання ялинки дівчина обрала стильний костюм чорного кольору в домашньому стилі з легкого невагомого матеріалу, рукава якого доповнені чорним пірʼям, а Володимир вирішив одягнути светр з високою горловиною, який підкреслює риси його обличчя. Доповнив чоловік образ сірими штанами, які добре поєднуються з чорним светром.

Прикрашання ялинки давно стало чимось більше, ніж просто розвішування іграшок та вогників. Це справжній магічний процес, який обʼєнує пари та родини навколо спільного завдання і дарує позитивні емоції до та після прикрашання. Після цього в кожного з членів родини підіймається настрій, а вдома створюється додатковий затишок та комфорт від приємних вогників на ялинці, які безперервно мерехтять, нагадуючи про те, що свята вже зовсім близько.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини