Донька “мами” Сердючки показала нові фото з весілля: Андрія Данилка немає на жодній — посварилися?

Нещодавно Інна Білоконь, незмінна сценічна мама Сердючки, стала тещею. Її дочка замилувала світлинами з весілля, але Андрія Данилка на них не було...

Нещодавно Яна, донька відомої української акторки Інни Білоконь, більш відомої за своєю роллю “мами” Вєрки Сердючки, поділилася своїми емоціями та враженнями від весільної події у своєму житті. На своїй сторінці в Instagram вона представила фотографії, на яких можна побачити її у сукні нареченої та разом зі своїм обранцем.

На одному із кадрів, Яна блистає у розкішному платті з довгою фатою, виражаючи свою радість та щастя. Підпис до фотографій свідчить, що молода пара офіційно об’єдналася в шлюбі 8 листопада.

Дочка Інни Білоконь розбурхала чутки про сварку мами з Данилко

Однак деякі прихильники не могли не помітити відсутності Андрія Данилка (Вєрки Сердючки) на фотографіях. Це викликало бентежні питання: невже між Інною Білоконь і Андрієм Данилком, які часто з’являлися разом на гламурних заходах і подіях, стався конфлікт? Це викликало хвилювання серед фанатів, які в минулому приписували їм романтичні або принаймні дружні почуття.

Ймовірно, найцікавіше питання так і залишається в повітрі: чи є це просто випадковість, або можливо, що між Інною Білоконь і Андрієм Данилком виникли непорозуміння? За кулісами шоу-бізнесу часто трапляються різні обставини, і шанувальники цього союзу залишаються в невизначеності, намагаючись з’ясувати правду.

Андрій Данилко авангардно привітав Інну Білоконь з Днем народження
Дочка Інни Білоконь розбурхала чутки про сварку мами з Данилко

Слід зазначити, що Інна Білоконь має вже понад 30 років довготривалого шлюбу із своїм чоловіком Олегом. Поза акторською кар’єрою подружжя активно займається розведенням породистих собак. Їхня спільна донька Яна розпочала свій шлях навчання в Полтавському комерційному технікумі, а згодом продовжила освіту в університеті у Польщі.

Час покаже, як розкриється ця загадкова історія, і чи з’явиться Андрій Данилко у подальших етапах життя Інни та її нової родини.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини