Як виглядають знаменитості без макіяжу. Деяких ви не впізнаєте: Полякова, Кароль, Каменських та інші

На сцені знаменитості завжди виглядають на всі 100%: яскравий макіяж, елегантна зачіска та гарне вбрання. Та часто в побуті вони надають перевагу відсутності мейкапу та обирають комфортний одяг.

Оля Полякова

“Королева ночі” та відома співачка Оля Полякова активно розвиває свої сторінки в соціальних мережах. Зірка не тільки показує свої творчі будні, а й звичайний побут. Окрім того, вона спокійно може дозволити собі показатись перед прихильниками без зачіски і макіяжу.

Зірки без макіяжу
Зірки без макіяжу

Маша Єфросиніна

Подружка Полякової та телеведуча Маша Єфросиніна також не бачить нічого такого, щоб показувати себе природну. Варто відзначити, що Марія виглядає чудово.

Зірки без макіяжу. Маша Єфросиніна
Зірки без макіяжу. Маша Єфросиніна

Джамала

Співачка Джамала, публікуючи знімки чи відеоролики без макіяжу, збирає чимало компліментів прихильників.

Джамала
Джамала

Славія

Екс-дружина співака Дзідзьо не соромиться свого вигляду без краплі макіяжу.

Славія
Славія

Тіна Кароль

Примадонна української естради Тіна Кароль сяє на сцені в неймовірних костюмах та незвичних образах. Та зірка неодноразово розповідала, що в звичайному житті віддає перевагу комфортному одягу та відсутності яскравого мейкапу.

Тіна Кароль
Тіна Кароль

Надя Дорофєєва

На своїй сторінці в Інстаграм Надія Дорофєєва часто показує свою ранкову рутину. То ж запросто позує в кадрі без макіяжу. Фани в захваті від такого контенту і буквально засипають її компліментами з приводу зовнішнього вигляду.

Надя Дорофєєва
Надя Дорофєєва

Настя Каменських

Як і багато українських знаменитостей, Настя Каменських вдома любить відпочити від косметики та яскравих образів. То ж з легкістю робить “гульку” з волосся та демонструє себе без декоративної косметики та фотошопу.

Настя Каменських
Настя Каменських

Ольга Сумська

Відома 57-річна українська акторка Ольга Сумська має чудовий вигляд, і не соромиться публікувати свої фотографії без краплі макіяжу в мікроблог.

Ольга Сумська
Ольга Сумська

Не дивлячись на роки, знаменитість не втратила природної краси та має чудовий та моложавий вигляд.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини