Пучок на голові, праска та сирники: телеведуча Маша Єфросиніна показала справжню себе на лікарняному

Телеведуча Маша Єфросиніна поділилась відео, на якому реалістично показала, як провела вихідні, перебуваючи в хворобі. Цей період знаменитість витратила разом із своїм 9-річним сином.

Телеведуча Маша Єфросиніна вирішила розкрити звичайність свого життя, опублікувавши відео про те, як вона провела час, перебуваючи вдома під час хвороби.

Спільно з 9-річним сином Олександром вони влаштували міні-відпустку, яку ведуча запрошує своїх прихильників переглянути.

У відео Маша показала різноманітні сторони свого життя – від готування сирників та зайняття йогою до танців та вечері з піцою разом із сином. Також не залишилося поза увагою прибирання за улюбленою собакою та викидання сміття. Під описом до публікації зірка зазначила, що вона знаходиться на лікарняному із своїм синочком Сашком.

Прихильники та фанати висловлюють подяку Єфросиніній за реалістичні моменти зі свого життя, якими вона ділиться в соціальних мережах. В коментарях вони відзначають, що такі відео допомагають побачити, що знаменитості – теж звичайні люди зі своїми радощами і труднощами.

Зазначимо, що Маша Єфросиніна, яка зараз має можливість між Україною та Польщею, виховує сина, який часто перебуває за кордоном через обставини війни. Останній візит їх сина до Києва зірка приурочила до невеликої відпустки, але приїзд став символічним, оскільки Київ тоді вітав їх сиренами військового тривоги.

Нагадаємо, що Машу Єфросиніну, відому телеведучу, планували запросити на новорічний корпоратив. Відомо, що за її участь потрібно буде виплатити гонорар у розмірі 9 тисяч євро, що еквівалентно понад 350 тисячам гривень.

Втім, слід відзначити, що Єфросиніна відмовляється співпрацювати з колегою, Володимиром Остапчуком. За інформацією в пресі, така відмова може бути пов’язана із скандалом, що виник у зв’язку з висловлюваннями про депіляцію жінок.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини