Поки хтось працює, він відпочиває під пальмами: Влад Яма показався під час святкування дня народження сина

9 грудня став особливим днем для родини визнаного хореографа Влада Ями, чия дружина Лілія в своєму фотоблозі поділилася враженнями від святкування восьмого дня народження їхнього сина Леона.

За океаном, в Сполучених Штатах, молода сім’я вирішила відсвяткувати цю радісну подію у компанії близьких друзів. На фото, які поділилася Лілія, видно, як всі разом вони вирушили до курортного комплексу, де чекала справжня атмосфера свята.

Зіграність веселих моментів віддзеркалені на знімках, де батьки та друзі весело розважалися разом із юним іменинником. Особливою атракцією став торт, виготовлений у синьо-жовтих тонах, прикрашений цукерками та свічками. Традиційно, перед задуванням свічок Лео висловив свої бажання, даруючи своїм мріям свій особистий подих.

Влад Яма показав, як відсвяткував день народження сина
Влад Яма показав, як відсвяткував день народження сина

Спільно з друзями і рідними, родина Ями виконала традиційну пісню, а Влад Яма не забув про ласкаві миті, погладивши голову свого сина. У сторіз Лілія висловила свою щирість і подяку всім, хто висловив привітання їхньому малюкові.

Не забули врахувати і погоду, і святкове вбрання родини, яке підлаштоване під теплу атмосферу. Лілія Яма, як завжди, дарує шанувальникам не тільки частку свого особистого життя, але й теплу та родинну атмосферу, якою вони діляться в її захоплюючих спогадах.

Нещодавно український співак Павло Зібров поділився своїм враженням від артистів Влада Ями та Олега Винника, які перебувають за кордоном під час війни і не повертаються на батьківщину. Учасник шоу “Пекельні борошна з Євгеном Клопотенком” визнав, що не може осуджувати їхні вибори. Незважаючи на це, Зібров вказав на те, що артистів обирають об’єктом критики в соцмережах, і, хоча він сам не підтримує токсичні висловлювання, визнає, що думка користувачів має певну обґрунтованість.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини