“Облишу все”: Камалія полишила Україну та відлетіла до Захура — дала останній шанс на возз’єднання сім’ї?

Співачка Камалія, хоч і не уявляє свого життя без сцени, все ж таки завжди ставить свою сім'ю на перше місце. Навіть зараз напередодні свят вона летить до рідних.

Материнство – це не тільки велика радість та невичерпне щастя, але і складний шлях вирішення викликів і труднощів. Камалія, талановита артистка та віддана матуся, поділилася своїм досвідом та відданістю дітям у рухливому вірші, який вона присвятила своїм донькам, що проживають у Лондоні.

“Мої дівчатка, вишеньки рясні, Чи яблучка, на сонечку засмаглі, Ви підростаєте – всміхаєтесь мені, А я радію тихо, що вас маю…”, — натхненно пише артистка.

Слова цього вірша показують всю ту безмежну любов та турботливість жінки, яка готова облишити все заради своїх дітей. Камалія демонструє, що батьківство – це не тільки приємно проводити час разом, але й вміти приймати важкі рішення в ім’я щасливого та здорового майбутнього своїх дітей. Саме тому вони зараз з татом у Лондоні, де навчаються та не бачать мороку війни.

Артистка зазначила, що планує провести час з дочками на лижах, надаючи їм найкращі моменти спільного відпочинку. Цікаво, що, незважаючи на розлучення з колишнім чоловіком у навесні цього року, Камалія не втрачає важливого елемента своєї життєвої палітри – материнської ролі. Вона продовжує піклуватися про Арабеллу та Мірабеллу на відстані та готова долати тисячі кілометрів, аби побачитися з ними. Навіть після розлучення продовжує спілкуватися з екс-чоловіком Захуром заради них.

Доньки Камалії та Мохаммада Захура провели свої літні канікули разом із мамою в Україні
Камалія показала, який шлях подолала заради дітей у Лондоні

Невирішена доля стосунків з колишнім чоловіком лишається в тіні, і Камалія обирає концентрувати свою увагу на найважливішому – на своїх доньках. Її приклад свідчить про те, що материнство може бути найвищою формою творчості та безмежної жертовності, яка не знає кордонів.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини